Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar kellett megtagadnotok a szerelmet magatoktol?
Nagyon szeretnek egy tarsat, aki szeret es akit en is viszont szeretek, akkcel tudok tervezni es aki mellettem all joban es rosszban. Ugyanakkor sajnos most nem vagyok olyan helyzetben, hogy megengedhessek magamnak egy kapcsolatot, mert szinte semennyi idom nincs ra. Tanulok, dolgozok, illetve a mentalis allapotok se a legjobb egy kapcsolathoz, ezert szakemberhez jarok. Emiatt tudatosan nyomom el magamban ezt a vagyat..
Ti mar eltetek meg hasonlo helyzetet? Ha igen, akkor hogyan kezeltetek? 25/F
1: koszonom szepen. Remelem igy lesz!
2: te jo eg.. ezt meg olvasni is rossz volt :( . Nagyon nagy kitartast kivanok :(
Nekem is hasonló.
Bennem volt a vágy hogy hiányzik egy társ, szerelem, aki vár haza, stb. Kicsit szenvedtem is ettől a mardosó érzéstől.
Olyan időszakom is éltem hogy a magánéletem van előtérbe helyezve, részmunkaidőztem home office stb.
5 év alatt 2 barátom volt. Mindkettővel az eleje volt csak szép. Aztán a kapcsolatban aljasak nárcik. Aztán meg szakítás.
Elment ezzel 5 évem.
Ezután már 8-10 órázok, karrier tanulás van, jó pozícióban is vagyok, és nulla magánéletem.
Már nincs bennem a vágy, hogy hiányzik egy társ, szerelem, aki vár haza, stb. És már nincs az a mardosó érzés sem. Erre én nem vágyok már.
Szomorú ezeket a kommenteket olvasni 😔.
N 32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!