Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mar kellett megtagadnotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar kellett megtagadnotok a szerelmet magatoktol?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnek egy tarsat, aki szeret es akit en is viszont szeretek, akkcel tudok tervezni es aki mellettem all joban es rosszban. Ugyanakkor sajnos most nem vagyok olyan helyzetben, hogy megengedhessek magamnak egy kapcsolatot, mert szinte semennyi idom nincs ra. Tanulok, dolgozok, illetve a mentalis allapotok se a legjobb egy kapcsolathoz, ezert szakemberhez jarok. Emiatt tudatosan nyomom el magamban ezt a vagyat..

Ti mar eltetek meg hasonlo helyzetet? Ha igen, akkor hogyan kezeltetek? 25/F

2024. febr. 29. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7. Én szakítottam. Nem nekem kellett feldolgoznom őket, hanem fordítva.

Egyik életszakaszommal se vagyok elégedett. Talán max a gyerekkor amikor még nem voltak igényeim kapcsolatra es tudtam annak is örülni hogy fejeseket ugrok a vízbe. Nem is tudtam akkor még hogy ennél csak sz.rabb lehet az élet.

2024. febr. 29. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Félek, hogy csalódok. Illetve ha lenne, azt hiszem már akkor sem tudnék ugyanúgy szeretni, mint azt az embert, akit nagyon szerettem, de elhagyott. Már mással van, én pedig magamban keresem a hibát, miért, mit rontottam el.
2024. febr. 29. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem én tagadtam meg, hanem a fiú.
2024. febr. 29. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát talán igen, ha ezt lehet annak venni. Sajnos még nem volt egy éves sem a kapcsolat, de eljött a vége, kisebb és nagyobb nézeteink különbözősége miatt. Mások voltak a fontosak a közel és a távoli jövőben is. Én nagyon bele voltam esve, de nem volt értelme folytatni. Akkor nagyon fájt, de az idő enyhíti. Próbáltam elfeledtetni más srácokkal, de akivel meg sikerült úgymond továbblépni, annak meg a munka és a tanulás fontosabb volt, nem volt (saját bevallása szerint) elég belefektetett energiája az egészbe. Azután most lehet, hogy van egy kifele vezető út a szerelmi hullámvölgy aljáról, de ennek még adnék időt.

24N

2024. márc. 3. 17:49
 15/15 anonim ***** válasza:
2# írj rám. Beszélgessünk. Sajnálom ami veled történt. Meghallgatnàlak
2024. márc. 3. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!