Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy nő rövidebb időre mindig összejön valakivel de közben végig egy valakire vágyik aki valamilyen okból kifolyólag nem lehet az övé?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért nem próbálja megszerezni azt az egyet ahelyett hogy másokkal jön össze?2024. febr. 25. 20:25
11/19 A kérdező kommentje:
10#. Ha megengeded beszélgetnék veled privát üzenetben. Nem ismerkedni szeretnék csak hasonló a helyzeted és emiatt
2024. febr. 25. 21:57
12/19 anonim válasza:
Kétszer is belementem szexkapcsolatba, hátha kiverik őt a fejemből. De csak rosszabb lett, mert ordító volt a különbség, amit velük éreztem. Most már 3 éve inkább nem kell senki.
13/19 anonim válasza:
Van ilyen, és részese is vagyok a szitunak Ebben a helyzetben a csaj nagyon szeretne gyereket, de akit igazán szeret pasi, az nem, illetve idősebb is nála. A csajnak max 2-3 hónapos kapcsolatai vannak, mert senki sem elég jó.
14/19 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Nem tudtam túljutni az exemen, évekig. Nem haraggal váltunk el, még szerettük egymást, de a körülményeink nem tették lehetővé, hogy együtt maradjunk (eltérő jövőkép). Évekkel később is legszívesebben visszamentem volna hozzá. A barátaim jöttek azzal, hogy inkább ismerkedjek, meg a tipikus töltöttkáposztás mantra... Szóval belementem egy-két sehova se vezető ismerkedésbe. Hiba volt. Végül is újra összejöttem az exszel, és utólag már tudom, hogy hamarabb jobb lett volna, mert a köztes kapcsolataiban ő is csak sérült, sokat változott és nem feltétlenül jó irányban.
15/19 A kérdező kommentje:
Értem. És mi van olyankor ha a két ember nem volt még együtt pusztán valamit talált a másikban ami miatt szeretné őt de a másik esetleg óvja magát a sérülésektől főleg vele szemben mert ő is talált valamit az illetőben amire szüksége van de nem mer lépni csak végignézi ahogy a másiknak újabb és újabb kapcsolatai vannak?
2024. febr. 26. 07:52
16/19 anonim válasza:
Én pont ilyenben vagyok,és nem voltunk még együtt. Viszont én nem tudok ránézni másra,nem tudom ő közben "használ"-e valakiket.
17/19 A kérdező kommentje:
16#. Hogy alakult ez ki?
2024. febr. 26. 22:55
18/19 anonim válasza:
Szedd össze a tökeidet, egy életed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!