Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok. Srácok titeket zavarna, ha a barátnőtök felébresztene az éjszaka közepén, vagy miután elaludtatok felköltött, hogy fáj valamilye?
Hétvégén ott aludtam barátomnál, és az éjszaka közepén felébredtem, mert nagyon fájt a hasam.
Próbáltam visszaaludni, de nem ment. Felköltöttem a barátomat, kérdezte mi a baj, stb stb.
Nem vagyok nyávogós, nyafogós csaj, mielőtt valaki ezt szűrné le.
Mit szólnátok hozzá? Volt már veletek ilyen?
Csajok. Ti felébresztenétek a barátotokat ??
17L
Ha nem vagy nyávogós,ne agyalj ezen fölöslegesen.
Megtörtént,és kész.De ha máskor ilyen van,lehetőleg akkor keltsd fel,ha segíteni tud,és ne nézze végig,ahogy mondod,hogy fáj valamid,ő meg magatehetetlenül ül,és figyelj,vagy mond 1-1 szót jobbhíján.
Az emberek kölcsönösen vannak ott egymásnak egy kapcsolaton belül. Engem amikor ilyen esetben ébresztettek fel, akkor nagyon nem az volt az első reakcióm, hogy fel kell kelni, hanem, hogy segítsek a másikon.
Ez így alap. Szerintem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!