Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok. Srácok titeket zavarna, ha a barátnőtök felébresztene az éjszaka közepén, vagy miután elaludtatok felköltött, hogy fáj valamilye?
Hétvégén ott aludtam barátomnál, és az éjszaka közepén felébredtem, mert nagyon fájt a hasam.
Próbáltam visszaaludni, de nem ment. Felköltöttem a barátomat, kérdezte mi a baj, stb stb.
Nem vagyok nyávogós, nyafogós csaj, mielőtt valaki ezt szűrné le.
Mit szólnátok hozzá? Volt már veletek ilyen?
Csajok. Ti felébresztenétek a barátotokat ??
17L
nekem az volt a szerencsém hogy felkeltettem, mert az esti csípős kajától, mint utóbb kiderült, kilyukadt a gyomrom, éjszaka közepén már sikítottam a fájdalomtól, egyből felkelt, felöltözött, és elvitt a kórházba, nem törődött olyannal hogy fel kell kelnie... (szeretem ^^)
18/L
Az én barátom nem éppen jó alvó. Múltkor éjjel nagyon rosszul voltam és csak ültem az ágyban, és szenvedtem. Magától felkelt, gondolom érezte hogy nem vagyok mellette. Nem haragudott, próbált segíteni.
19/L
Az én párom is olyan, hogy észreveszi ha valami nem stimmel. Ha rosszul vagyok és nem tudok aludni, akkor általában fenn marad velem, pedig nem várom el. Ritka, hogy beteg vagyok, inkább rémálmaim vannak. olyankor pedig ő ébreszt fel engem az álomból és vigasztal...
20L
Elég rosszul alszom, de imádok aludni. Nagyon ingerült vagyok ha felbéredek/felébresztenek, főleg ha kellemeset álmodom. De egy két eprc alatt magamhoz térnék és próbálnék segíteni.
21F
igen,volt :)
és szépen elindultunk szülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!