Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz, hogy a férfiaknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiaknak nem szabad kimutatni az érzéseket, nem szabad őket "rajongásig szeretni", mert egyből nyeregben érzik magukat, és nem értékelik a nőt?

Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 11:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy havi ismerkedés szerintem akkor oké, ha tényleg napi szinten találkoztatok vagy 8 órákat tudtatok beszélgetni úgy, hogy nem untátok meg. Ha csak pár csetváltás volt meg mittudomén ültetek a moziban vagy olyan helyen, ahol sok volt az inger és a zenétől nem is hallottátok egymást, akkor még biztos nem ismered, csak "kémia" van. Szerintem egyébként nem gáz, ha rákérdezel a kizárólagosságra vagy csak elmondod, hogy neked ez fontos, neki is..?. És sajnos igen, az emberek nem mernek elköteleződni, mert félnek, hogy akkor lemaradnak valamiről, bezárul a többi út. Ki kell szűrni, aki szintén "régimódi", tud még koncentrálni :D, azt meg csak úgy lehet, ha megkérdezed, hogy mivel ért egyet, pl. monogámnak tartja-e magát vagy úgy általában a férfiakat, vagy szerinte mi fér bele egy kapcsolatba, vagy mi egy jó kapcsolat közös alapja vagy hol képzeli el magát 5-10-20 év múlva... stb. Ne csak feltételezd azt, hogy a másik úgy gondolkodik, mint te és akkor de-ciki ha bizalmatlan vagy. Nem interjúztatni kell ridegen, hanem beszélgetni, érdeklődni, ki is a másik vagy egyáltalán ismeri-e önmagát vagy csak szerepet játszik ilyen-olyan elvárások mentén sodródva.

Egy kapcsolatnak meg nagyon szép és szerintem legromantikusabb az a része, amikor már izzik a levegő és megy az itt-ott tapperolás, de még nem engeded teljesen közel. Nem feltétlenül kell ezt elrontani félelmekkel, inkább élvezd ki. Aki értékel emberként is, meg fogja várni, amíg megbízol benne és nem lesz erőszakos.

De ha meg jó volt a szex, most se gondolj rá lopásként és máskor se már előre, hogy utána nem kaptál "cserébe" párt. Ez mindig egy ajándék, nem kölcsön vagy üzlet. Vedd ezt most tanulási időnek, hogy a leendő párod bölcsebb nőt fog kapni :), és máskor értékeld magadat többre azzal, hogy mered képviselni magadat és egyértelműen kommunikálni ahelyett, hogy valami misztikus nagy feloldódásos gondolatolvasásban bíznál. Mert ez irreális elvárás és önbecsapás. És ha meg valaki nem értékelt, akkor az az ő baja, ha bántott, hazudott, az az ő szegénységi bizonyítványa, és ne az ő szemével lásd magadat, hanem ő se kelljen neked.

2024. febr. 24. 10:46
 42/50 Barito ***** válasza:
0%

Kérdező: "manapság már full bizonytalanság minden"

Nem! Jézus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz!!!!

2024. febr. 24. 10:55
 43/50 A kérdező kommentje:
41-es köszönöm, Te is sok jó tanácsot adtál :)
2024. febr. 24. 10:57
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint úgy gondolom, hogy benned is van hiba nemcsak bennük. 1 hét után nem vagy szerelmes, 2 hét után se, de még 6 hónap után se. Testi vonzalom/fellángolás/bebeszélés/hazugság az egész. 1 héten való többszöri találkozás is sok ha a másik nem ér rá, el van fáradva, messzebb él.

Te egyszerűen sietsz, aztán meg olyan pasik után kajtatsz, akik igazából nem akarnak téged, megfulladnak tőled.

Nem jó ember és helyzetismerő vagy, sőt önismereted sincs.

Először magaddal kéne tisztában lenned, egy jó adag önbizalomhiányod is van és ebből adódóan önbecsülésed sincs.

Ezért is tetszenek neked az olyan fiúk, akik kamuznak neked, problémásak mint te.

Normális(abb) még láthatáron sincs.

Nem is lesz míg nem fejlődsz.

2024. márc. 1. 16:19
 45/50 A kérdező kommentje:
Én sietek? A pasik nem sietnek a szexel? Rám másznak már az első pár találkozón, ha meg vissza utasította őket megkapom, hogy prűd picsa vagyok.... meddig várjak? Évekig? Majd ha a pasi nem sietteti a szexet, én se fogom siettetni az érzéseket. Egyik se élt messzebb, és úgy vélem, ha a haverokkal heti többször tali is bele fér és kocsmázások is, akkor annak is bele kéne férnie, hogy rám is heti 1 napnál többet áldozzon a másik. Bár ez nem is áldozat, igazából én ha szeretek vkit, akkor szeretek vele lenni, egy dologban van igazad 44-es, nincs önbizalmam, de már nem is lesz
2024. márc. 1. 22:01
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jol irja. Amig nem hozod magad egyenesbe, addig ne szamits javulasra. Az elet nagy probamester, amig nem lepsz tul egy fejlettsegi lepcsofokon, addig ujra es ujra ugyanazt a lecket adja fel neked. Mert ott tartasz fejlodesben. Atugrani nem lehet. Amig nincs onbizalmad, addig a doglegyek fognak radszallni, barmelyiket valasztod ugyanolyan rossz lesz.Amint megvaltozik az onbizalmad, a kornyezeted is maskepp fog reagalni rad. Neked kell valtoznod, ha jobb minoseget akarsz.
2024. márc. 1. 22:10
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne feküdj le valakivel, hogy szeressen.
2024. márc. 2. 08:42
 48/50 anonim ***** válasza:

Amúgy én értem a kérdezőt, nem kéne osztogatni ezeket a baromságokat hogy változzon meg. Lehet tényleg megkellene, de nem ismerjük. Én a magam példáján láttam, hogy se nem volt elég az, hogy kedves voltam, közben távolságtartó, sosem másztam bele a másik aurájába, mégis kioffoltam ilyen nonszensz indokokkal. Pedig nekem van önbizalmam, nagyon sokan szeretnek. De ha sehogy se vagyok jó, én se fogok erőlködni.

Kérdező, jönni fog majd olyan személy, akivel "nem " lehet elrontani, akinek úgy tetszel ahogy vagy. Önismeret hasznos, fontos út, javaslom addig is fejleszd magad

2024. márc. 2. 12:00
 49/50 A kérdező kommentje:
48-as köszi, de másoknak is köszönöm. Tudom, hogy nekem is kell változntatnom, azt szeretném tudni, hogy mit. Igazából azt se tartom normális dolognak, hogy vki fel év alatt ne szeressen bele a másikba, és azt se, hogy a pasik részéről mehet az elvárás, hogy legyen korai szex, meg ne legyen kötöttség, de ha ezek után lelép, én meg megmondom, hogy tudtam, hogy ez lesz,meg nekik áll feljebb. Én legyek türelmes, titokzatos, ne akarjam se a pasit, se a kapcsolatot, ne akarjak szexnél többre való találkozást, mert akkor már megfullad tőlem a pasi, de azért álljak rendelkezésre ha viszket a .... mindenhez vágják jó képet stb. Nem, nem értem, hogy mit tehetnék még.
2024. márc. 2. 13:53
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell megváltoztatnod, hogy ne megfelelni akarj, hanem merj önmagad lenni. Neked is legyenek elvárásaid és ne az érdekeljen, hogy a másik mit gondol, hanem merj őszinte lenni. Nem attól vagy értékes és szerethető, ha van valakid. Ne bárkit akarj, hanem olyat, aki kompatibilis veled.
2024. márc. 2. 17:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!