Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiaknak nem szabad kimutatni az érzéseket, nem szabad őket "rajongásig szeretni", mert egyből nyeregben érzik magukat, és nem értékelik a nőt?
#19 vagyok. Én sose csináltam ezt.
Szerintem nem kell/szabad játszmázni, csak megérteni a saját működésedet. Ha te hamar elkezdesz kötődni, akkor nem éri meg túl könnyen odaadni magadat, amikor nem is ismerheted még. Mert aztán meg átverve, meglopva érzed magad, ha a másik nem az, akinek remélted. És jön, hogy minden férfi hülye és a következőben is az előzőt hibáztatod. Vagy ha meg odaadod, mert az ösztöneidre hallgatsz és modern nőnek tartod magad, aki felé ez manapság a társadalmi elvárás, akkor tudnod kell érzelmek nélkül kezelni a szexet, kvázi mint sok férfi, hogy csak jót szórakozunk, kipróbáljuk egymást, aztán majd vagy alakul vagy se. Akkor viszont nincs min felháborodni, ha nem jön be. De ez a te döntésed, nem rakhatod a másikra.
De legyél mindig önmagad, ne a másiknak akarj megfelelni vagy alárendelni a viselkedésedet annak, hogy megszerezd. Ha azt várod, téged szeressen, akkor ne egy hamis képet mutass, mert azt úgysem fogod tudni fenntartani és szintén a másikat fogod hibáztatni, hogy miatta güriztél, aztán nem érte meg... Ha nem passzoltok, ha állandó hiányt élsz meg, pl. folyton félreértitek egymást, más mennyiségű kommunikációt igényeltek, mások a tervei, értékrendje... stb. akkor hiába lenne pedig olyan jó, ha ő más lenne... Értékeld magad annyira, hogy belásd, ez nem megy, neked vele nem vagy kompatibilis. De megváltoztatni a másikat nem tudod, mindig csak a saját akartatod és döntéseid irányíthatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!