Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz, hogy a férfiaknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiaknak nem szabad kimutatni az érzéseket, nem szabad őket "rajongásig szeretni", mert egyből nyeregben érzik magukat, és nem értékelik a nőt?

Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 11:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
69%
19# ugyanez. Engem utasítottak már el úgy, hogy eleinte nagy fellángolás felém, milyen különleges vagyok és nem átlagos, aztán mégse tudott belém szeretni, túl kedves vagyok és "nem tudja megadni azt a törődést amit érdemlek". De az elején meg érdekes voltam? Sose másztam az aurájába, sőt akkoriban külföldön is voltam, tehát ez a túltörődés egy bullshit. Nagyon szr érzés mert magadban keresed a hibát ilyenkor. Egyébként én utálom ezeket a játszmákat én nem leszek flegma elutasító csak azért hogy teperjenek értem. Amúgyse állok össze akárkivel,és nem éri feladni önmagad
2024. febr. 22. 13:09
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
A játszmázás számomra egy olyan dolog amiben nem szeretnék részt venni ezért ez a "szándékosan le kell szarni a másikat" hogy érdeklődjön utánunk olyan dolog amit soha nem csináltam és nem is szeretnék. Az érzelem kimutatás pedig sok embernél nagyon mást tud jelenteni és aki például lelkileg sérült lehet, hogy teljesen egészségtelen módon teszi ezt, ettől pedig egyáltalán nem csoda, ha a másik menekülőre fogja. (Ezt tapasztalatból írom.)
2024. febr. 22. 13:17
 23/50 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is fölösleges a játszma, ha nem bír téged valaki amilyen vagy akkor ne bírjon egyáltalán inkább. Úgy hiszem, hogy fellángolás voltál és kész. Nem benned van a hiba, de bennük se. A szerelemre nincs útmutató, recept. Csak jön.
2024. febr. 22. 13:31
 24/50 anonim ***** válasza:

#19 vagyok. Én sose csináltam ezt.

2024. febr. 22. 13:44
 25/50 A kérdező kommentje:
De volt olyan is ezek között, aki azt mondta, hogy így még nem szeretett soha senkit... utána meg dettó ez, amit 24-es írt, hogy túl törődj, kedves vagyok stb. Nem értem.
2024. febr. 22. 13:48
 26/50 anonim ***** válasza:
Nekem pont ez a tapasztalatom a nőkkel. Onnantól, hogy nyeregben érzik magukat onnantól kezdődik az irreális elváráshalom a zéró teljesítménnyel meg a törekedés a férfi megváltoztatására.
2024. febr. 22. 14:43
 27/50 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sokszor így van. Ha pedig véletlenül komoly kapcsolatod lesz egyikükkel, ennek szokott az lenni a folytatása X évvel később, hogy rájönnek, bármit megtehetnek veled, mert mindent elnézel. Szóval legyél egy kicsit büszke.
2024. febr. 22. 14:52
 28/50 anonim ***** válasza:
Ez csak jatszmazas, bar mindket oldalon vannak sokan, akik uzik es eskusznek erre a sportra. Amugy meg nem vezet celra, mert pont ugyanilyen jatszmazosoknal mukodik, akkor is csak rovid tavon. Innen jon ez a sok fals pozitiv feedback is.
2024. febr. 22. 15:08
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell/szabad játszmázni, csak megérteni a saját működésedet. Ha te hamar elkezdesz kötődni, akkor nem éri meg túl könnyen odaadni magadat, amikor nem is ismerheted még. Mert aztán meg átverve, meglopva érzed magad, ha a másik nem az, akinek remélted. És jön, hogy minden férfi hülye és a következőben is az előzőt hibáztatod. Vagy ha meg odaadod, mert az ösztöneidre hallgatsz és modern nőnek tartod magad, aki felé ez manapság a társadalmi elvárás, akkor tudnod kell érzelmek nélkül kezelni a szexet, kvázi mint sok férfi, hogy csak jót szórakozunk, kipróbáljuk egymást, aztán majd vagy alakul vagy se. Akkor viszont nincs min felháborodni, ha nem jön be. De ez a te döntésed, nem rakhatod a másikra.

De legyél mindig önmagad, ne a másiknak akarj megfelelni vagy alárendelni a viselkedésedet annak, hogy megszerezd. Ha azt várod, téged szeressen, akkor ne egy hamis képet mutass, mert azt úgysem fogod tudni fenntartani és szintén a másikat fogod hibáztatni, hogy miatta güriztél, aztán nem érte meg... Ha nem passzoltok, ha állandó hiányt élsz meg, pl. folyton félreértitek egymást, más mennyiségű kommunikációt igényeltek, mások a tervei, értékrendje... stb. akkor hiába lenne pedig olyan jó, ha ő más lenne... Értékeld magad annyira, hogy belásd, ez nem megy, neked vele nem vagy kompatibilis. De megváltoztatni a másikat nem tudod, mindig csak a saját akartatod és döntéseid irányíthatod.

2024. febr. 23. 06:40
 30/50 A kérdező kommentje:
Eddig mindenki azt mondta, hogy túl hamar estem bele a pasikba, akikkel együtt voltam. Ez kb 1 hónap ismerkedés volt, ha ez után mutatom ki az érzéseimet az nem tudom, hogy korainak számít-e. Volt, aki már 2 hét után szerelmet vallott, nagy volt a szerelem mindkettőnk részéről, de végül sokat veszekedtünk, mert a srác hazudott, s utána oda lett a bizalmam. De minél többet csalóka már annál kevésbé merem kimutatni az érzéseim, pl tökre igényelném a heti több talit, de a pasi meg nem, holott ő kezdett udvarolni, ő kérdezte meg, hogy leszünk-e együtt stb. Számomra ez azt jelenti, hogy szeret már a másik, de utólag bevallottan, hogy sose szeretett. Szóval nem értem már a pasikat, egyszer ezt mondják, utána meg azt, és pl ez a srác se egy puncihajhász volt, viszont az elmondható, hogy az anyja miatt kötődési zavaros, de ezt akkor még nem tudtam. Nem tudom már mi felel meg a pasiknak, s mivel ők úgy érzik, hogy heti 2-3 tali már sok én érzem magam hülyének, hogy erre van igényem
2024. febr. 23. 08:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!