Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiaknak nem szabad kimutatni az érzéseket, nem szabad őket "rajongásig szeretni", mert egyből nyeregben érzik magukat, és nem értékelik a nőt?
Kedves 34-es: Nemrég tanultam meg, az sem elég ha a tetteit nézed, mert a szándai rejtve maradnak, ha direkt nem közli. Előadja, amit hallani akarsz, megcselekszi amit szeretnél, s mikor már a tenyeréből eszel, "benyújtja a számlát".
Van aki arra is képes, hogy hónapokig elődaja, megcselekedje azt amit szeretnél, te meg beveszed, mert azt hiszed végre megtaláltad, azt látod amit látni akarsz.
Egy nő hónapokig játszotta a mocskos szerepét, kölcsön kért brutális összeget, s mikor hónapokkal később megkérdeztem, mikor óhajtja elkezdeni vissza adogatni, hirtelen rohadt állat lettem, és tiltott mindenhonnan. Előtte meg "én voltam" az Isten a számára.
A tettek sem jelentenek semmit. A szándék a lényeg. Őszintén akar téged, szeret, kötődik hozzád, vagy eljátszik mindent, egy cél érdekében.
Érdemes többet várni és hát élőben ismerkedni, nem főleg csak csetelgetni konfliktusmentes emojikkal. De akivel megvan a hullámhossz, az pont hasonló ritmusban akar majd a társaságodban lenni, mint te és nem fog lepattintani meg kifogásokat keresni.
Aztán ne legyen semmi sem ciki vagy tabu. Mindenre kérdezz rá, ami neked fontos. Tervek, értékrend, önismereti kérdések, vagy politika, vallás... Ne akarj elfogadó lenni, mármint csak a jóbe kapaszkodni, hanem tudd, mit szeretnél. Havernak tök oké, aki másképp gondolkozik, mondjuk nem akar gyereket, pedig te igen (vagy fordítva), de társnak nem fog működni. Ne az legyen a fontos, hogy nehogy elveszítsd vagy birtokold, hanem az, hogy nagyon nagyon őszinte legyél.
De azt azért hülyeség elvárni, hogy pár hónap után tudja, hogy feleségül fog-e majd venni, sőt azt is, hogy beléd zúgott-e. Ez valakinél lassabban, valakinél gyorsabban alakul és nem lehet belőle semmit levonni. Ha jól érzed magad vele, kíváncsiak vagytok egymásra, akkor az épp elég, nem kell álszent ígéreteket kicsikarni.
Az ilyen lovebombinggal indító, instabil egyének túláradó birtoklási vágyából fakadó megfelelési kényszere vagy túljátszott lazasága mögött általában meg mindenféle pszichés problémák állnak. Gyanús is, ha valaki fűt-fát ígér egy kvázi ismeretlennek. Szóval nehéz az arany középút az érzelmek és érdekek között, és hát mázli kérdése is, hogy ki kit talál és az hány százalékig működik, ami neki merre dönti a mérleget. A bizalmat, nyíltságot sajnos meg bele kell rakni, kockázat nélkül nincs siker. Viszont előbb érdemes kiheverni az előzményeket és levonni a tanulságot, hogy ne vidd át a félelmeid, görcseid, haragod egy új emberre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!