Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfiaknak nem szabad kimutatni az érzéseket, nem szabad őket "rajongásig szeretni", mert egyből nyeregben érzik magukat, és nem értékelik a nőt?
"pedig engem sem kaptam meg konnyen (egy honap vagy 4-6 randi kellett a szexig is)"
Hát ez elég könnyű. Felőlem az első randin is szexelhetsz, de ne mondd már azt, hogy 1 hónap, az nem könnyen adod magad.
Vagy nagyon rossz körökben mozogsz, ez esetben megvan a válasz az egész helyzetedre.
Nem bonyolult a képlet.
Ha valakihez nagyon vonzódsz, összeilletek, akkor nyilvánvalóan azt akarod hogy a másik is vonzódjon hozzád, és minél jobban oda van érted(nyilván túlzásba lehet vinni de azért ahhoz nagyon rá kell akaszkodni a másikra), annál jobban örülsz, annál valószínűbb hogy hosszútávon is együtt lesztek.
Aki ezzel ellentétesen működik az kötődési zavaros és képtelen egészséges párkapcsolatra.
13, hát én nem benyögöm, hanem nem szexelek, ha nem kényelmes. És idegennel nem kényelmes.
Nem hagytak el téged, oké, de panaszkodsz, hogy milyen szar emberek.
Nem mondtam egy szóval sem, hogy ezen bármi múlik, azt mondtam, egy hónap nem sok idő. 4-6 randi konkrétan semmi. Ennyit mondtam. Hihetetlen, aki nem szop első randin, apáca lesz lassan.
Le fognak pontozni és ugatni, de én is ugyanezt tapasztaltam, hogy ha érdeklődtem egy pasi iránt, ne adj isten kedves is voltam hanyat homlok menekültek. Értsd: bocsi nem téged kereslek vagy bocsi nem érzek semmit vagy bocsi szerintem ez nem fog működni de nincs veled gond meg ilyen bullshit szövegek. Na onnantól kezdve hogy ugye ezek után leszartam őket max 2 hét és tepertek utánam.
Nem azt mondom hogy minden férfi így működik, nekem szerencsére sikerült találnom kivételt, de sajnos a többség ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!