Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz, hogy a férfiaknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a férfiaknak nem szabad kimutatni az érzéseket, nem szabad őket "rajongásig szeretni", mert egyből nyeregben érzik magukat, és nem értékelik a nőt?

Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 11:32
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
57%

"pedig engem sem kaptam meg konnyen (egy honap vagy 4-6 randi kellett a szexig is)"

Hát ez elég könnyű. Felőlem az első randin is szexelhetsz, de ne mondd már azt, hogy 1 hónap, az nem könnyen adod magad.

Vagy nagyon rossz körökben mozogsz, ez esetben megvan a válasz az egész helyzetedre.

2024. febr. 22. 11:55
 12/50 Barito ***** válasza:
50%
A kérdező sem érti a lényeget. Az első válaszomban leírtam miért van ez.
2024. febr. 22. 11:56
 13/50 anonim ***** válasza:
61%
Bocs de felnott emberkent huszoneveskent mit gondolsz melyik ferfinek imponalo ha menyognem hogy fel evig nincs szex?:D ugyanmar, kamaszkoromban pont az volt a bajuk, ha nem akartam hamar szexet, most meg a #11 elkezd okoskodni hogy konnyen adom magam 4 randi es mellette rengeteg beszelgetes mellett. Egyik se hagyott el, se az egy honap utan fekudtem le vele srac es a masik se, nem ezen mulik
2024. febr. 22. 11:58
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem bonyolult a képlet.

Ha valakihez nagyon vonzódsz, összeilletek, akkor nyilvánvalóan azt akarod hogy a másik is vonzódjon hozzád, és minél jobban oda van érted(nyilván túlzásba lehet vinni de azért ahhoz nagyon rá kell akaszkodni a másikra), annál jobban örülsz, annál valószínűbb hogy hosszútávon is együtt lesztek.

Aki ezzel ellentétesen működik az kötődési zavaros és képtelen egészséges párkapcsolatra.

2024. febr. 22. 11:58
 15/50 anonim ***** válasza:
42%

13, hát én nem benyögöm, hanem nem szexelek, ha nem kényelmes. És idegennel nem kényelmes.

Nem hagytak el téged, oké, de panaszkodsz, hogy milyen szar emberek.

Nem mondtam egy szóval sem, hogy ezen bármi múlik, azt mondtam, egy hónap nem sok idő. 4-6 randi konkrétan semmi. Ennyit mondtam. Hihetetlen, aki nem szop első randin, apáca lesz lassan.

2024. febr. 22. 12:02
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha eddig csak olyan pasiaid voltak, akik péntek-szombat kocsmáznak, akkor ez a típus után mész, mert azért ez közel se jellemző minden pasira.
2024. febr. 22. 12:43
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező szerintem nem jó férfi típushoz vonzódsz. Lenn van az a bizonyos léc ha iszákosokkal teszed magad, vagy akiknek fontosabbak a haverok, mint te vagy.
2024. febr. 22. 12:48
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően igaz, de a rajongásig szeretés krvamessze van attól, amit írtál, hogy szeretnél többször találkozni és időt tölteni, beszélgetni vele. Ezek egy normális kapcsolat alapjai kb. Te szimplán szar emberekkel vagy, olyanokkal, akik max dugni akarnak, ez nem a te viselkedésedtől függ, hanem ők nem érettek eléggé ennél komolyabbra.
2024. febr. 22. 13:02
 19/50 anonim ***** válasza:
68%

Le fognak pontozni és ugatni, de én is ugyanezt tapasztaltam, hogy ha érdeklődtem egy pasi iránt, ne adj isten kedves is voltam hanyat homlok menekültek. Értsd: bocsi nem téged kereslek vagy bocsi nem érzek semmit vagy bocsi szerintem ez nem fog működni de nincs veled gond meg ilyen bullshit szövegek. Na onnantól kezdve hogy ugye ezek után leszartam őket max 2 hét és tepertek utánam.

Nem azt mondom hogy minden férfi így működik, nekem szerencsére sikerült találnom kivételt, de sajnos a többség ilyen.

2024. febr. 22. 13:06
 20/50 Barito ***** válasza:
39%
Kedves előző, ti is ezt művelitek.
2024. febr. 22. 13:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!