Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Gondolom fájdalmas ez nekik .
Nekem inkább az a furcsa hogy nem a megoldásra fókuszálnak hanem a kifogásokat gyártják.
Csak az 1%-a gyárt kifogásokat. Ne felejtsd, hogy nem Németországban, Hollandiában, Luxemburgban, Belgiumban, Ausztriában, Svájcban, vagy Franciaországban élünk, hanem Magyarországon. Bár lehet hogy te ott élsz, nem tudom. Az 1% miatt ráhúzni a többire a mama hotelt és az életképtelenséget és kifogásnak minősíteni mindent, az bully.
Egyébként meg inkább a nők azok, akik inkább mama hotelesek, és apuci hercegnője vagyok címszóval élősködnek addig, még örökölnek, vagy oda nem költözhetnek valakihez. És ne igazság fájdalmas hisztit toljatok erre, hanem tegyetek ellene, pl. menjetek dolgozni és teremtsétek meg azt, amit a férfitől vártok! Nem ad nagyobb biztonsági érzetet a saját függetlenség mint a pénzes férfi? Ja nem tudjátok megteremteni? Kifogás. :D
Na gyorsan még egy önigazoló kamu storyt. ;)
Ilyen buta, primitív, érzelmi fogyatékos társadalomban nem is várhatna mást az ember, mint hogy leszólják, lenézik azokat, akiknek nem volt lehetőségük, és kifogásnak minősítik, ha elmondják, hogy miért nem.
Ez azért van, mert így, hogy látnak valakit, akik szerintük náluk is lejjebb van, már nem látják önmagukat annyira értéktelennek, és örülnek hogy ki tudják élni magukat, ahelyett hogy azoknak állnának fel, akik a kisebbségi komplexusokat okozták nekik. Magyarul szréletűek akiknek ennél nagyobb boldogságuk az életben nem lesz, hogy cssztetnek másokat.
#298 De ha egyszer tehetséges? Komoly kapcsolatra meg nem ilyeneket kell keresni, ennyi.
#299 Ugye nem kell ebbe zoofiliát belelátni? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!