Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Nekem volt ilyen párom hát katasztrófa volt.
Hiába is szerettem volna vele családot, ő nem akart.
Azóta eltelt 4 év és még mindig otthon lakik, most 47 éves.
"Ennyi idősen már valamit el kellett volna érnie. Hogyan lesz így családja?"
És ha nem akar családot akkor rohadjon meg?
Együgyű ember rengeteg van úgy látom.
Elárultam magam?
Jujj valamit nyújtok és cserébe ne csak üríteni járjon hozzám egy Pick virsli?
Hát bocs!
Én biztonságot nyujtok meleg vacsorát szexet a támogatásomat és utána egy szál virág sem jár mert akkor már aranyásó leszek?
Csak a sz@revők szemében leszek, mert egészséges normális férfi az nem akad fenn 400ft on.
Hát ahol ilyen szintű félre magyarázás van és csúsztatás, mint itt a hozzászólásokban, (már csak ebben a legutóbbi 266-osban is) ott tényleg nem lehet beszélni minőségről.
Hiába magyarázom el, hogy nem a szál virág miatt aranyásó valaki, hanem mert nézi a pasi anyagiait és hogy mennyi pénze van, saját lakása, akkor is bele lesz magyarázva ilyen már már skizofréniára emlékeztető hozzáállással ezek után is, hogy biztos azért aranyásózunk, mert igénylitek a figyelmet, szál rózsa, süti, meghívás stb.
Továbbá, amikor itt le lett írva, hogy ez a sóher szokás inkább a pénzes pasik szokása, hanem pont hogy a pénzeseké, akik tudják, hogy a pénzük miatt foglalkoznak velük, ki lett hozva belőle az (egyébként szintén már csak skizofréniára emlékezetező hozzáállással), hogy azért vannak szidva a pénzes pasikkal, mert irigység van rájuk. Hát ezek után azt hiszem színvonalról sem beszélhetünk, nem hogy minőségről. Teljesen természetes, hogy ilyen "minőség után" motiváltabb a férfi a mennyiségre menni. Kinek kell ez az idióta "rafkózós" játszmázás?
267 neked minden nő skizó.
Ez a világ rendje: az erősebb marad talpon és az erősebbnek van társa meg családja.
Neked még arra sincs lehetőséged hogy egy lyukat találj magadnak mert akkor nem itt incihisztiznél hanem a partnereddel lennél.
Nekem van társam, és sok nőnek is.
De az ilyeneket mindenki elkerüli messzire.
Mert nem csak életképtelen vagy hanem megkeseredett gonosz ember is.
Látszik hogy nem bírsz magaddal mert a saját tehetetlenséged zavar.
Ennek nem kell a férfihangra mennie.
Szerintem onnan szabadult, a virtuális diliházból akik nő nélkül szenvednek és szídják a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!