Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen okból.
febr. 2. 16:06
 281/316 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer már kidobták a moderátorok szegényt.
febr. 9. 20:57
 282/316 anonim ***** válasza:
40%

Férfiatlanok, én jobban szeretem az egészséges embereket.

Életképtelenek. Olyanok mint az impotensek akik harcolnak hogy kelljenek itt valakinek 😂😂😂

febr. 9. 21:00
 283/316 anonim ***** válasza:

Hát gondoltam ha már az incel-t ilyen jól megfogalmaztad, kíváncsi voltam, hogy a többi kérdésből mit hozol ki, hátha lesz valami vicces értéke is. :D

De megértem hogy nem tudsz válaszolni, ezért inkább támadsz és gyalázkodsz. :) Primitív reakció mondjuk, de sajnos elég általános.

Nem vagyok fogyatékos, de ez egy kérdező oldal, természetes hogy kérdéseket tesznek fel. Tudod, benne van a nevében: GyakoriKÉRDÉSEK. :D Logikus. ;)

febr. 9. 21:01
 284/316 anonim ***** válasza:
28%
Na jó 3,5 pipás, beszélgess még magaddal, magadat több személynek ki adva, nem létező "mama hoteles" történetekkel. Csendben leszek és röhögök. ;)
febr. 9. 21:02
 285/316 anonim ***** válasza:
40%

Nem értem hogy lehet valaki ennyire igénytelen.

Semmit nem akar.

Másnak is nehéz ám, mégsem a szülei terhére van hanem a SAJÁT életét éli.

febr. 9. 21:09
 286/316 anonim ***** válasza:
Nem engedtek regisztrálni az incelvadasz.hu-ra? Ilyen alacsony monőséggel és színvonallal nem csodálom. ;)
febr. 10. 12:01
 287/316 anonim ***** válasza:
40%

Az itt olvasottak után

Minőség👎

Mennyiség👍

febr. 10. 12:47
 288/316 anonim ***** válasza:
61%

Február 2 óta folyik a vita.

Férfiak, miért nem lehet elfogadni, hogy a nők tudják, hogy vannak otthon lakó pasik, csak nem nyitottak rájuk?

Miért baj ez?

febr. 10. 19:03
 289/316 anonim ***** válasza:
36%

288 erre is volt már válasz.

Miért tesz itt fel bárki olyan kérdést, ami már meg lett válaszolva. Kontroll kérdésnek, hogy ugyan lesz rá a válasz, vagy azért, mert ha már nem tud ifazad lenni a kérdésbe, legalább annyi vígaszod legyen, hogy visszakeresteded a választ azzal, akivel szemben nincs igazad? :P

Olcsó.

febr. 10. 19:50
 290/316 anonim ***** válasza:
36%

289# Ráadásul még ferdít is a kérdésével, mert nem az volt a kérdés, hogy tudják e a nők, hogy vannak e otthon lakó férfiak.

Ez biztos valami bukott újságíró. Azok ilyenek. 😅

febr. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!