Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?
Férfiatlanok, én jobban szeretem az egészséges embereket.
Életképtelenek. Olyanok mint az impotensek akik harcolnak hogy kelljenek itt valakinek 😂😂😂
Hát gondoltam ha már az incel-t ilyen jól megfogalmaztad, kíváncsi voltam, hogy a többi kérdésből mit hozol ki, hátha lesz valami vicces értéke is. :D
De megértem hogy nem tudsz válaszolni, ezért inkább támadsz és gyalázkodsz. :) Primitív reakció mondjuk, de sajnos elég általános.
Nem vagyok fogyatékos, de ez egy kérdező oldal, természetes hogy kérdéseket tesznek fel. Tudod, benne van a nevében: GyakoriKÉRDÉSEK. :D Logikus. ;)
Nem értem hogy lehet valaki ennyire igénytelen.
Semmit nem akar.
Másnak is nehéz ám, mégsem a szülei terhére van hanem a SAJÁT életét éli.
Az itt olvasottak után
Minőség👎
Mennyiség👍
Február 2 óta folyik a vita.
Férfiak, miért nem lehet elfogadni, hogy a nők tudják, hogy vannak otthon lakó pasik, csak nem nyitottak rájuk?
Miért baj ez?
288 erre is volt már válasz.
Miért tesz itt fel bárki olyan kérdést, ami már meg lett válaszolva. Kontroll kérdésnek, hogy ugyan lesz rá a válasz, vagy azért, mert ha már nem tud ifazad lenni a kérdésbe, legalább annyi vígaszod legyen, hogy visszakeresteded a választ azzal, akivel szemben nincs igazad? :P
Olcsó.
289# Ráadásul még ferdít is a kérdésével, mert nem az volt a kérdés, hogy tudják e a nők, hogy vannak e otthon lakó férfiak.
Ez biztos valami bukott újságíró. Azok ilyenek. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!