Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi a véleményetek a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a 30 felett szüleivel lakó férfiakról?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen okból.
febr. 2. 16:06
 271/316 anonim ***** válasza:

Ájjájjájjjájáj! Hát mik ezek a hozzászólások? Hol van bennük az érték, a minőség és a színvonal? Na meg az értelem? Mi bennük az a motiváció, ami arra készteti a férfit, hogy a minőségre menjen, ne a mennyiségre? Hát hogy jutottunk idáig? :(

Tényleg, amúgy mit jelent a biztonság és a támogatás? Mármint a te olvasatodban, mert alapjáraton tudom. Főleg azokután, hogy ennyire nem tudtad, mi az az incel. :D

A férfihangról nem jöttem és nem megyek oda. Az nekem már túl sok és eléggé a másik véglet. Miért nem küldesz már mindjárt Pakisztánba?

febr. 9. 20:10
 272/316 anonim ***** válasza:
0%

Érték?

Na most lebuktál te érdekember.

Minőség mennyiség, oké de te a nullára hajtasz.

febr. 9. 20:27
 273/316 anonim ***** válasza:
58%
Ebből mi volt a lebukás? És mi ebben az érdekemberség? Nem csak anyagi érték létezik, ahogy te látod. Még a kérdéseket sem érted meg a hozzászólásokat sem.
febr. 9. 20:30
 274/316 anonim ***** válasza:
0%

Te a gyakorin keresel beszélgető partnert, szerinted te okos vagy?

Érték?

A gyakorin….

Te irományaidban hol a színvonal ? Sehol.

Azt sem tudod kivel hadakozol.

Nekem nem kellene mamahoteles és ezzel le is zártam. Nem kell megindokolnom.

febr. 9. 20:42
 275/316 anonim ***** válasza:

Hát jobb is, mert a kérdésre sem tudsz válaszolni, csak vádaskodni minden hülyeséggel.

Ha azt mondod hogy a gyakorin nincs érték, akkor magadat is minősíted, nem? Te is itt írsz. :)

Nem is tudsz mit indokolni, csak sértődötten mocskolódni. ;)

Szóba hoztad egy korábbi hozzászólásban a "200 kilós nőket". Hát nem csodálom ha rühelled őket, gondolom lenyúltak előled pár pasit a plus sizesok. :)

febr. 9. 20:48
 276/316 anonim ***** válasza:
37%

Papahotelesek is vannak 😳 50 felett.

A hideg is kiráz a tehetetlen pancserektől. Mikor én már 22 évesen eljöttem otthonról pedig senki nem segített

De barátnőm is volt mindig.

...

febr. 9. 20:48
 277/316 anonim ***** válasza:

Mit jelent a mama hoteles? :P

Vagy ne kérdezzek több bonyolultat? :D

febr. 9. 20:52
 278/316 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt ilyen haverom de szerintem azóta is a mamával van. Közben attól retteg nehogy kifosszák a nem létező 300 Ft megtakarításából.
febr. 9. 20:54
 279/316 anonim ***** válasza:
26%
Te 3,5 pipás! Hány hozzászólást írsz még különböző emberként kiadva magadat? :D Legalább akkor már külön fiókokról írnál, hogy ne legyen feltűnő! :D Vagy legalább különböző stílusú storykat írnál. :D Jaj. :D Tudtad hogy a föld nem lapos, és hogy beülsz egy kád fürdővízbe, nedves leszel? :D
febr. 9. 20:56
 280/316 anonim ***** válasza:
0%

Neked bonyolult, azért kérdezed, meg kérdezel rá mindenre mint az incelre is.

Ez olyan mint amikor a probléma megkérdezi hogy mi a probléma…

Meg miért kell neked itt a te kerdeseidre folyamatosan válaszolni?

Fogyatékos vagy?

febr. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!