Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudtátok pár hónap után, hogy nem illetek össze, el kell engedni a kapcsolatot?
De ha tisztában vagy vele, hogy anyud rossz ráhatással bír rád akkor miért tartod vele a kapcsolatot? Miért vagy együtt olyan valakivel, akivel nem vagy boldog? Az egy dolog, hogy nem nevelkedtél sajnos megfelelő környezetben, de már 28 éves vagy, már felnőtt vagy.
El kéne fogadni a múltat akármilyen is és haladni előre, fejlődni, de azt nem lehet úgy, hogy benne ragadtál, méginkább a jelenlegi párkapcsolat is negatívan befolyásol kérdező.
Erre való a sématerápia, ezért szeretnék ezekből kilépni. De akinek nem tanítják meg, hogyan lehet ebből kilépni, könyv alapján se egyszerű értelmezni. Vagyis nekem nem ment, de ez lenne a kulcsa a kezelésemnek, vagyis egy olyan módszer ami segíthet felülírni.
Nem tudok leválni édesanyámtól teljesen, mert egy àltala vett lakásban lakom. Kb. Megzsarolt, hogy nem írattatja a nevemre, mert nekem ez nem jár, de jobban járok ha nem albérletben lakom. 22 éves korom óta önellàtó vagyok. Ez teljesen normális dolog, de nagyon nehéz megbocsátani neki, hogy az utolsó 2 egyetemi évem egy pokol volt, mert dolgoznom kellett es sem a hobbijaimra, sem a kapcsolatok alakítására nem jutott időm. És hiába ez volt a helyzet, még anyukám szapult azzal, miért sírok, miért vagyok depressziós és miért is nem keresek egy pasit, aki legalább sz*xszel velem.
Elmenni albérletbe pénzkidobás, így viszont zsarol, mert a lakásában élek. :( Nem tudom lezárni, mert masszívan benne vagyok.
De tudom, egyedül a kimenekülés innen lehet megoldás.
Szóval ez a baj, hogy van egy igényem, de ahhoz itt kell maradnom ebben a lakásban és addig anyumtól sem lehet leválni. Pedig biztos marhara örülne ha azt mondanám "jó, kiköltözöm, add el a lakást, van 2 házad már, lesz egy harmadik, így is 1 milliót keresel, de mindig emlékeztetni kell ra, hogy ez nem az enyém, bánod a dolgot, stb. Akkor kell!"
Ezt akarom tenni, de nincs pénzem elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!