Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon negativ voltam es megszakitotta velem a kapcsolatot. Ha tobb honap utan ujra beszelnenk vajon meglatna milyen vagyok ujra?
Egy ideig onmagam voltam vele, semmi negativ nem volt. De aztan par napra ra, olyan eletszakaszba leptem, hogy eletem legrosszabb idoszaka volt.
Meghalt az apam, a testverem ongyilkos lett, elarvereztek a hazunk, munkanelkuli lettem es az egesz eletem osszeomlott.
O meg ezelott ismert meg par nappal..nagyon megvaltoztam, rossz iranyba, nagyon negativ lettem azt sem tudtam mit kezdjek az eletemmel, nem tudtam hogyan legyen jobb. El is veszitettem ot. Es meg is ertem. Nagyon rossz eletszakaszomban jott az eletembe, nem tudom miert akkor kellett, es hiaba csak par hete ismertem, a legszebb dolog volt az eletemben ami tortenhetett velem.
Megszakitott velem minden kapcsolatot, de egyebkent nem tudott a probleimaimrol, o azt hiszi en egy negativ ember vagyok ok nelkul. Elfelejtette milyen volt a megismerkedesunk mert sajnos tobb volt a rossz nap, par napja ismertem amikor osszeomlott minden korulottem.
Beszelni szeretnek vele de felek hogy elitasitja a kozeledesem.
Te megprobalnad a helyemben?
Ennyiből még nem biztos hogy azert lépett le mert negatív vagy.
Számtalan egyéb tőled független oka is lehet ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!