Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen szerelem az amikor minden baráttal megszakítod a kapcsolatot és csak a párod marad?

Figyelt kérdés
Volt már valaki hasonló helyzetben, mi lett a vége, meddig tarthat egy ilyen kapcsolat?
2020. dec. 22. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
miért szakítottad meg?
2020. dec. 22. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Beteges, kisajátító, bizalmatlan rémálom. Nem bírtam sokáig, még azelőtt megszabadultam tőle, hogy elmarta volna az összes barátom, azóta is tökéletes döntésnek tartom. Bánom, hogy nem hamarabb léptem és hónapokig hagytam.
2020. dec. 22. 17:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó.

Annyira szerelmes a lány, hogy csak a szerelem számít most.

2020. dec. 22. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

A barátomat zavarták a fiú barátaim, így én azóta nem nagyon beszélek velük, de az az igazság, hogy nem is hiányoznak. Talán az lehet ennek az oka, hogy egyébként sem volt egyikük sem az a másik felem kategória, elvoltunk, vagy elbeszélgettük, de ennyi.

De az olyat abszolút nem értem, amikor valaki mondjuk lány, és a barátnőivel sem beszél utána.. Még csak féltékenységre sem lehet fogni.

2020. dec. 22. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
4 Egy bántalmazó, korlátozó nem csak a másik nemre féltékeny, hanem mindenkire, aki kicsit is fontos a párjának és aki elvonhatja előle a figyelmet. Az ilyen mindenkitől elmarja a párját, a családjától is, mert mindenki vetélytárs, veszélyforrás.
2020. dec. 22. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!