Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig én írok elsőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én írok elsőnek a lánynak de ö nem szokott elsőnek írni ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok segítségetet szeretnék kérni

Van egy lány akivel mindig írogatok én szoktam rá írni elsőnek én kezdem a beszélgetést de ő nem szokta kezdeni ez normális így?

2024. jan. 16. 23:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak fáj nekem hogy lehet soha nem lehetünk együtt.
2024. jan. 16. 23:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Fú, nagyon ragadsz, vegyél vissza egy kicsit szerintem, mert ezzel dogod elrontani.
2024. jan. 16. 23:41
 13/18 A kérdező kommentje:
12 nem baj tovább lépek nem számít
2024. jan. 16. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Én nőként sosem írok rá a férfira,akkor sem ha már randiztunk.

Ismerkedési fázisban,tehát amikor csak irogatunk eszem ágában sem lenne.

Legyél férfi és hívd el személyes találkozókra inkább a folytonos irogatás helyett.

Ha nem érdekelnéd,nem is válaszolna vissza,főleg nem egyből! De hát nyilván ha már küzdeni kell,az már nem jó.

Amelyik nő nem fut utánad,az már kuka..holott lehet csak férfiként kéne viselkedned.

2024. jan. 17. 00:44
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha hamar válaszol, és bőségesen, amikor indokolt, akkor kötve hiszem, hogy ne érdekelnéd. Van, aki nem szeret kezdeményezni, pláne férfi-nő viszonylatban a nő. Gyerekesnek és gáznak tartanám, ha ezért tiltanád. (A tiltás nálam pl. amúgy is arra van, ha valaki zaklat, nagyon durván megsért.) Szerintem te nagyon önbizalomhiányos vagy, betegesen félsz a kudarctól, holott tényleg ideje lenne elhívni vhova a sok írogatás helyett, ha randizni nem randiztatok még. Aztán, ha összejöttök, simán lehet, hogy már ő is kezdeményezne. De nem, te inkább offolnád…
2024. jan. 17. 08:45
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem normális. Én mint nő mindig írok ismerkedésnél is, ha esetleg kétszer ő írt akkor már gáznak érzem, ha harmdszorra nem én írok. Kölcsönösnek kéne lennie. De 15 éves koromban voltak barátnőim akik úgy gondolták, hogy MINDIG a férfi írjon és ő keresse őket, párkapcsolatban is, ők nem hívják fel, nem írnak neki, nem hívják talizni. Volt olyan is, akivel szakított a csávó de vissza akarta kapni, mondom hát akkor kezdeményezz vele beszélgetést, és visszakérdez, hogy MIII ÉÉÉN? Ő A FÉRFI!

Az ilyet ne sajnáld ha nem ír mert a kapcsolatban is mindent neked kell majd csinálnod...

2024. jan. 17. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16: Vannak nők, akik csak az ismerkedési szakaszban nem kezdeményeznek, szóval, ebből messzemenő következtetést levonni téves. Megértem, hogy egyes férfiak igényelnék, hogy oda-vissza dolog legyen már az elején is, de nem a letiltás a megoldás… De amúgy azt sem tudjuk, találkoztak-e már.
2024. jan. 17. 10:56
 18/18 anonim válasza:
Régi kérdés de hátha valakinek hasznos a válaszom.en nőként sosem írok rá a fiúra amikor ismerkedek, ha mondjuk már kavarunk akkor más a helyzet.
nov. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!