Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig én írok elsőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én írok elsőnek a lánynak de ö nem szokott elsőnek írni ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok segítségetet szeretnék kérni

Van egy lány akivel mindig írogatok én szoktam rá írni elsőnek én kezdem a beszélgetést de ő nem szokta kezdeni ez normális így?

2024. jan. 16. 23:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
nem, nem keresi a társaságodat ez azt jelenti hogy érdektelen vagy számára, lépj tovább.
2024. jan. 16. 23:21
 2/18 A kérdező kommentje:

Pedig szeretem de nem baj akkor tovább lépek

Köszönöm szépen a segítséget

2024. jan. 16. 23:24
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Mennyi idő telik el, ha nem kezdeményezel? Lehet esélye sincs elsőnek írni, ha minden reggel 6-kor már üzensz🙂
2024. jan. 16. 23:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően egyetértek az elsővel, de ha amúgy más gond nincs akkor ezért ne engedd el.

Lehet évekig nem találsz olyan lányt, aki magától ír majd és visszasírod őt, aki legalább válaszolt.

2024. jan. 16. 23:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Az van hogy sokat szoktunk beszélni meg egyből vissza válaszol de én szoktam elsőnek írni de ő nem szokott
2024. jan. 16. 23:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, hogy holnap nem írsz elsőnek.
2024. jan. 16. 23:27
 7/18 A kérdező kommentje:

Oké de Ö úgyse fog írni vagyis nem kíváncsi rám

Jobb ha letiltotam?

2024. jan. 16. 23:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy nem fog rád írni? Ha már letiltod, illene elmondani az okát, lehet, neki fel sem tűnik vagy számára nincs jelentősége, hogy ki ír kinek először.
2024. jan. 16. 23:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor inkább hívd el randizni, nyomulj rá, vagy próbáld megdugni, vagy bármi.

Ha már időt és energiát tettél bele ne dobd el azért mert ő is csak egy elkényeztetett lányka, aki megszokta, hogy mindent a fiúk csinálnak.

Tiltson le ő, de ne hagyd veszni úgy, hogy meg sem próbáltál kihozni belőle valamit.

2024. jan. 16. 23:35
 10/18 A kérdező kommentje:
Elírtam jobb lenne ha le tiltanám?
2024. jan. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!