Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam valahol olyat hogy nők elsőnek a egy párnál elsőnek a nőt nézik meg és persze magukban meg is mondják róla a véleményüket és hogy ez normális. Ilyen szokot lenni a fiúknál?
Figyelt kérdés
Én amikor láttok kb 20 fiút akkor általában magamban én is sokszor kigondolom róla a véleményt...pl.mekkore egy gnóm...,de ronda...vagy épp basszus de örülnék ha így néznék ki:D most 13-14 éves vagyok normális az ilyen?:S
(most amit írtam akkora vonatkozik ha épp egyedül láttok vkit ha párba vannak általában mindig a nőt nézem meg)
2009. febr. 25. 19:11
1/2 anonim válasza:
a fiúk nem nézegetik a fiúkat (csak ha nagyon feltűnőek pl.: emós vagy punk...) őket nem igazán érdekli egy másik férfi kinézete nem foglalkoznak evvel! egy csajnál ez normális hogy előbb megnézi a csajt mert megfigyel hogy mi néz ki jól rajta végül is tippeket ötleteket keres hogy még csinosabb legyen... Vagy ahogy Te is említetetted jól lefikázod magadban meg kiröhögöd!!!
2/2 anonim válasza:
Jaja teljesen igaza van az előttem szólónak fiók csak a nagyon szélsőségeseket nézik meg a fiúkban .. lányok viszont a lányokat is megnézik h vagy ej de jó pasija van pedig én jobban nézek ki nála vagy ejj de csúnya a pasija és nem is rossz csaj... bár ezt az utsót néha én is megnézem ha valami "gnómpt" látok 1 jó csaj mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!