Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olvastam valahol olyat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam valahol olyat hogy nők elsőnek a egy párnál elsőnek a nőt nézik meg és persze magukban meg is mondják róla a véleményüket és hogy ez normális. Ilyen szokot lenni a fiúknál?

Figyelt kérdés

Én amikor láttok kb 20 fiút akkor általában magamban én is sokszor kigondolom róla a véleményt...pl.mekkore egy gnóm...,de ronda...vagy épp basszus de örülnék ha így néznék ki:D most 13-14 éves vagyok normális az ilyen?:S

(most amit írtam akkora vonatkozik ha épp egyedül láttok vkit ha párba vannak általában mindig a nőt nézem meg)

2009. febr. 25. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
a fiúk nem nézegetik a fiúkat (csak ha nagyon feltűnőek pl.: emós vagy punk...) őket nem igazán érdekli egy másik férfi kinézete nem foglalkoznak evvel! egy csajnál ez normális hogy előbb megnézi a csajt mert megfigyel hogy mi néz ki jól rajta végül is tippeket ötleteket keres hogy még csinosabb legyen... Vagy ahogy Te is említetetted jól lefikázod magadban meg kiröhögöd!!!
2009. febr. 25. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jaja teljesen igaza van az előttem szólónak fiók csak a nagyon szélsőségeseket nézik meg a fiúkban .. lányok viszont a lányokat is megnézik h vagy ej de jó pasija van pedig én jobban nézek ki nála vagy ejj de csúnya a pasija és nem is rossz csaj... bár ezt az utsót néha én is megnézem ha valami "gnómpt" látok 1 jó csaj mellett..
2009. febr. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!