Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy akkor jöttetek rá, hogy szerettek valakit, amikor térben (és időben) eltávolodtatok egymástól?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 00:50
3/10 anonim válasza:
Kizarolag, mikor bemeseltem. Aztan ujra lattam szemelyesen, es kipukkadt a fantazia-lufi.
4/10 anonim válasza:
Konkrét sztori nagyvonalakban segítene ezt megállapítani hogy miről is van szó valójában. Leírnád?
5/10 anonim válasza:
Én eddig is tisztában voltam vele,csak most qrvára hiányzik!!!...
6/10 anonim válasza:
Nem. Az én érzéseim normálisak, nem kell ahhoz kínoznom magam.
7/10 anonim válasza:
Igen,a távolság és külön lét sokmindenre rávilágít. :/
8/10 anonim válasza:
Igen. Borzalmasan szenvedek is emiatt már 3 éve.
9/10 anonim válasza:
Épp ezt élem és pokol. Egy barom voltam
10/10 anonim válasza:
Kérdező hogyan tavolodtatok el? Nem beszél, kerül, vagy esetleg már nem futottok össze vagy hogyan érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!