Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell a nőkhöz viszonyodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell a nőkhöz viszonyodni?

Figyelt kérdés

Bocsánat , de olyan lúzer vagyok a nők terén, hogy hogyan kell csajozni, abból abszolút szar vagyok...

Szeretnék már magamnak egy szép nőt, de valahogy sosem tudom mi kell nekik...

Nem tudom, mit szeretnek, fogalmam sincs, hogy kell csábítani?.... :)

Nem találok magamnak egy nőt se magamnak, mert a nők jobbak... Be kell vallanom tényleg fejlődésileg is jobbak meg mindenhogyan.

Nők 30-32 évesek mondjátok már meg az igazat min kéne változtatnom?

2023. dec. 13. 14:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Miből gondolod , hogy a legjobb csajokra?

Ami nekem jó, az másnak lehet, hogy kurvára nem jön be...

Persze előfordulhat az is, hogy vannak közös vonásaink és tetszhet neked is...

Na de mondjuk a mai világban szerintem elfogadott, hogy a nő legyen szép..

vagy rosszul tudom?

2023. dec. 13. 17:07
 22/24 anonim ***** válasza:
25%
Egyszer kipróbáltam. Minden nap szugeráltam, h jó nagy guba pottyan az ölembe. 10 napig ment ez így, aztán landolt a számlán a fizetésem. Téllek mükkodikk!!!
2023. dec. 13. 17:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Annyira bírom, hogy mindig van 2-3 ember aki elkezd külön-fórumként egy teljesen másik irreleváns témáról vitatkozgatni a kérdés alatt....
2023. dec. 13. 19:01
 24/24 A kérdező kommentje:
Bírom azokat a csajokat , akik azt mondják... Édesem:)
2023. dec. 14. 11:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!