Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell a nőkhöz viszonyodni?
Bocsánat , de olyan lúzer vagyok a nők terén, hogy hogyan kell csajozni, abból abszolút szar vagyok...
Szeretnék már magamnak egy szép nőt, de valahogy sosem tudom mi kell nekik...
Nem tudom, mit szeretnek, fogalmam sincs, hogy kell csábítani?.... :)
Nem találok magamnak egy nőt se magamnak, mert a nők jobbak... Be kell vallanom tényleg fejlődésileg is jobbak meg mindenhogyan.
Nők 30-32 évesek mondjátok már meg az igazat min kéne változtatnom?
*Viszonyulni, nem "viszonyodni". Magyarul ez így van helyesen.
A kérdésedre a válasz: ha ennyire alárendeled magad, és azzal vagy elfoglalva, hogy a nőnek mi kell kizárólag, akkor nem csoda, ha a te igényeiddel nem törődik senki, vagyis nő nélkül maradsz. Magadra próbálj meg fókuszálni egy kicsit, ne az általad pincsiként imádott nőkre.
18 éve várom már, hogy meglegyen a nagy kaland....
Kezdek beteg lenni.... xD
Jajj Istenem, az állandó aggódás. Tönkretesz.
16#
A vonzás törvénye nem a gykra való😅 ez túl nagy falat itt sokaknak.
Valóban nem mivel kismillióképpen lehet cáfolni
Hogyan kell főzni, mert a jövő héten meg akarom csinálni a Bocuse d'or győztes menüjét. Na haver te pont így állsz hozzá ha egyből a legjobb csajokra akarsz rástartolni, miközben még palacsintát sem tudsz "sütni".
Vedd kicsit lejebb az igényeidet és szerezz rutint a saját szinteden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!