Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagy egy nőbe, de ő csak szexkapcsolatot akar veled, akkor belemész?
Figyelt kérdés
Vagy inkább nem, mert nem viszonozza az érzéseidet?
Vagy mindenképp belemész és reméled, hogy majd belédszeret?
2023. dec. 9. 23:32
3/9 anonim válasza:
Fordított nemekkel volt ebben részem és nem mentem bele.
4/9 anonim válasza:
Egyszer belementem, rossz vége lett
5/9 anonim válasza:
Nem, mert szexet könnyű találni és csak a szívem fájdulna meg ettől :D
6/9 anonim válasza:
Ha azt nézem hogy akkor vagyok vele mikor szex van inkább nem. Ezeknek nincs jó vége soha.
7/9 anonim válasza:
Menj bele. Legrosszabb esetben szexelsz pár jót. De az is lehet összejöttök idővel.
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy nő könnyebben beleszeret egy szexpartnerbe, hiszen legtöbbünk eleve érzelemből szexel. Nálam nem is működne másképp.
Attól is függ, miből gondolod hogy ő csak szexpartnernek szeretne téged. Mondta? Vagy eleve lemondtál róla hogy szerethet? A szeretője lennél?
9/9 anonim válasza:
En vagyok a no, de én 3 eve ugyanebben a helyzetben voltam, szerelmes voltam, de neki akkor 'nem volt ideje' barátnőre, csak alkalmi dolgokat szeretett volna. Belementem, egy pár hónapig ez ment, aztán megkerdezte leszek e a barátnője, mert olyan hatással voltam rá hogy mégis atertekelte a dolgokat, és nem akarja ezt veszni hagyni, illetve megakar ismerni. Azóta is együtt vagyunk🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!