Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak érdekember férfiak párkapcsolatban és házasságban?
Van egy jó 50es férfi "őszinte" barátom úgy kb 20 éve, nem volt köztünk semmi, a világ dolgairól szoktunk beszélgetni, felesége is ismer engem, van két nagyobb gyermeke.
Ez a férfi nemrég vált a feleségétől, nekem azt mondta, hogy azért, mert nem jó hangulata van a feleségnek. Közben nyáron összejött egy szintén 50es csinos nővel, akinek van egy örökölt háza egy Rózsadomb-szerű környéken. A férfi barátom azt mondta, hogy nősülni akar, mert jó nagy szerelemben vannak a nővel, azt is mondta, hogy nem akar majd jövedelmet "csak" nyugdíj által. Először azt hittem, hogy a férfi barátom van megbolondítva a nekem nem szimpatikus nője által, de szerintem a férfi barátom nyomul a nőre, hogy majd ingatlanhoz is jusson. A barátnőnek közösségi oldalon nyáron egy előző férfival vannak közös fényképei.
Előző feleségéről ezt mondta a férfi: "hát majd ott lesz neki az anyja lakása"
Érdekel a véleményetek, tapasztalat, stb, ismertek ilyen férfiakat esetleg, mert nagyon ritkán beszélnek nők érdekember férfiakról párkapcsolatban és házasságban.
Persze. Apám is ilyen vonalon választott párt anyám halála után. Ő nem ingatlant akar, hanem egyéb jólétet, utazgatás, drága éttermek és nem ő a gáláns lovag...9 éven át eltartatta magát nyugdíjazása előtt, nem dolgozott az életközépi válsága alatt. Előbb-utóbb minden nő megunta. Most csak az a szerencséje, hogy időközben nyugdíjas lett.
Az én férjem is a házam miatt van még velem, mert neki nincs. Valószínű már az elején ezt tartotta igazán vonzónak bennem, egy idő után rájöttem, hogy nem volt belém szerelmes sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!