Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tartós egészséges párkapcsolatot kialakítani ha minden férfi irigy még a legapróbb sikereimre is ahelyett hogy örülne?
13, akkor esetleg kifejthetnéd pontosan mi a problémád.
Ha már idejöttél kérdezni.
A kifejtésben javaslom kerüld az általánosítást, tekintve, hgoy valószínűtlen, hogy lenne tapasztalatod minden férfival.
Illetve pár példán át bemutathanád azt a helyzetet, hogy mikor ki és milyen sikereidre volt irigy és ez miben mutatkozott meg.
Vagy hagyd a fszba az egészet, elvégre csak troll vagy és valójában nem kérdezni akarsz, hanem hergelni.
Én sikeres nő vagyok, boldog, egészséges párkapcsolatban.
Kell az, hogy a másiknak hasonló értékrendje legyen. Valami nem jó a választási/szelektálasi nódszereddel. Rengeteg normális férfit ismerek.
(Nagyobb részük maga is sikeres, elégedett, hiszen ekkor ugye nincs oka irigykedni, kiindulhatsz ebből is)
Illetve igaza van az előttem szólóknak. A lekezelés, orr alá dörgölés, lenézés a te szegénységi bizonyítványod és biztosan ez is közrejátszik a dologban. Aki elégedett magával, rendben van, az nem így kommunikál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!