Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet tartós egészséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tartós egészséges párkapcsolatot kialakítani ha minden férfi irigy még a legapróbb sikereimre is ahelyett hogy örülne?

Figyelt kérdés

2023. nov. 29. 12:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, te ilyen stílusban szoktál ismerkedni is? Mert akkor megvan miért nem volt még szerencséd normális kapcsolathoz..
2023. nov. 29. 12:41
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
#11 Erről beszélek én is, de nyilván mi vagyunk irigyek erre a kérdésre is.
2023. nov. 29. 12:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem éppen 11es el vagy tévedve
2023. nov. 29. 12:44
 14/25 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy egyből megjelennek majd akik magukra ismernek de nem ez volt a cél
2023. nov. 29. 12:45
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

13, akkor esetleg kifejthetnéd pontosan mi a problémád.

Ha már idejöttél kérdezni.

A kifejtésben javaslom kerüld az általánosítást, tekintve, hgoy valószínűtlen, hogy lenne tapasztalatod minden férfival.

Illetve pár példán át bemutathanád azt a helyzetet, hogy mikor ki és milyen sikereidre volt irigy és ez miben mutatkozott meg.

Vagy hagyd a fszba az egészet, elvégre csak troll vagy és valójában nem kérdezni akarsz, hanem hergelni.

2023. nov. 29. 12:47
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
Értem. Én csak annyit kértem, hogy fejtsd ki a kérdést, nem kell rögtön vérszemet kapni.. egyébként olyan nincs, hogy jajj csak itt vagyok ilyen, amúgy nem.
2023. nov. 29. 12:48
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Én sikeres nő vagyok, boldog, egészséges párkapcsolatban.

Kell az, hogy a másiknak hasonló értékrendje legyen. Valami nem jó a választási/szelektálasi nódszereddel. Rengeteg normális férfit ismerek.

(Nagyobb részük maga is sikeres, elégedett, hiszen ekkor ugye nincs oka irigykedni, kiindulhatsz ebből is)

Illetve igaza van az előttem szólóknak. A lekezelés, orr alá dörgölés, lenézés a te szegénységi bizonyítványod és biztosan ez is közrejátszik a dologban. Aki elégedett magával, rendben van, az nem így kommunikál.

2023. nov. 29. 12:59
 18/25 anonim ***** válasza:
76%
Írd már le, hogy mire irígykednek? Vagy ez sima prolihergelő kérdés?
2023. nov. 29. 13:02
 19/25 anonim ***** válasza:
34%
nem kellett volna mindet kipróbálni
2023. nov. 29. 13:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem kezdesz önelégült pötsökkel akik azt gondolják körülöttük forog a világ.
2023. nov. 29. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!