Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hiszik azt, hogy ritka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt, hogy ritka a nő akinek nagy libidója van?

Figyelt kérdés

Sok hozzászólásban megjelenik a probléma, hogy a nők nem szeretnek szexelni és ki nem állhatják azt. De érdekes, más platformokon sok csoportban tapasztalatom hogy vannak hozzám hasonló nők, akiknek jobban prioritás a szex mint a párjuknak.

Viszont itt ha egy nő azt vallja hogy magas a libidója vagy nem hiszik el, vagy nem hiszik el hogy nő. Miért van ez?

Arról nem is beszélve, hogy sok férfi fröcsög az ilyen nőkre, mivel az ő párjuk már nem kívánja őket. Szerintük a megcsalás is rendben van. Bár szerintem az már eléggé sok erkölcsi normába beleütközik.

Szóval összességében: Miért a nők hibája ha az adott férfi nem talál szexuálisan hasonló nőt, aztán össze is házasodnak és végül megromlik a kapcsolat?

Másik: Amikor egy férfi találkozik egy igazán nagy libidójú nővel, akkor jön rá hogy ez neki sok. Ezt is hallom, hogy általános.

2023. nov. 27. 11:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
75%
A párkapcsolat egyik alapja a szexualitás. Természetesen nőben és férfiben is ebben is van mindenféle igényű ember. A lényeg, hogy ebben is passzoljanak egymáshoz. Természetesen pici eltérés esetén szerintem még köthető kompromisszum.
2023. nov. 27. 18:12
 22/45 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. Fájna. Ezt nem tudom egyszerűbben elmondani. Tudod, a kellemes érzés ellentettje.
2023. nov. 27. 20:38
 23/45 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom fizikailag érti.
2023. nov. 27. 20:50
 24/45 A kérdező kommentje:
22. De ez nyilván te vagy, nekem jól esne a páromtól minden mennyiségben, pedig szűkebb vagyok és érzékeny típus. :)
2023. nov. 27. 21:21
 25/45 anonim ***** válasza:
40%
Azért mert így van. Sokkal kevesebb olyan nő van, aki hosszú távon is sok szexet akar egy kapcsolatban, mint férfi. Ennek amúgy vannak biológiai/evolúciós okai is. (De ha ilyeneket merek emlegetni ezen az oldalon a béka s.gge alá vagyok pontozva... ez is jól mutatja a szellemi színvonalat az országban. :D)
2023. nov. 28. 11:05
 26/45 anonim ***** válasza:
65%
21! Pedig amúgy könnyebb lenne, ha kivennénk belőle a szexet. Sokkal stabilabb, mélyebb kapcsolataink lehetnének, ha nem egy ilyen állami ösztön lenne az egyik fő szempont.
2023. nov. 28. 11:30
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok ilyen tapasztalat (és probléma) abból fakadhat, hogy olyanok vannak együtt, akik között nem elég erős a szexuális vonzalom, a kémia. Ami nem csoda, nagyon nehéz megtalálni azt, akivel ez adott és emellett még minden más lényeges szempontból is összeillünk.
2023. nov. 28. 11:40
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
27! Ez az alap baj a párkapcsolatokkal, hogy túl sok dologban kellene passzolni, ami szinte lehetetlen. Ezért van ennyi szakítás meg boldogtalan ember ilyen téren.
2023. nov. 28. 11:44
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
No meg az idő vasfoga. Ami öt évig működik az nem biztos, hogy a hatodikban is működni fog.
2023. nov. 28. 13:24
 30/45 A kérdező kommentje:
27. Nekem nőként a szerelem után jön a vonzalom. Ha nem tudom szeretni, sosem fog vonzani.
2023. nov. 28. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!