Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire ritka az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka az, hogy valakinek a legelső kapcsolata életreszóló lesz?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, férfi.

2023. jan. 9. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Az általában úgy működik (vagyis az ismertségemben), akik fiatalon soha nem tudtak csajozni, annak ami jött az meg is maradt. 2 ilyen ismerősöm is van, akinek soha nem volt barátnője és mindkettőnek az első lett a barátnője és felesége is később. Szóval én inkább ilyen esetekben látom azt, hogy az első az utolsó is lehet, akik soha nem voltak jók csajozásban vagy pasizásban.
2023. jan. 9. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Naagyon ritka.
2023. jan. 9. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritka
2023. jan. 9. 19:30
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagyban függ attól is, hogy hány évesen alakul ki az első kapcsolat és volt-e előtte bármi más az adott feleknek ami mondjuk viszony, de nem párkapcsolat. Egyébként szerintem meglehetősen ritka.
2023. jan. 9. 19:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet a családomban. Most 30 évesek és 12 éve együtt vannak - nyilván nem tudhatom, hogy életre szóló-e, de a már halott ismerőseimről/rokonaimról hiába nyilatkozom, ők egy másik világban szocializálódtak.

Az említett pár férfi tagjának ez az első kapcsolata. (Nem "komoly" kapcsolata, hanem KAPCSOLATA.) Nekem úgy tűnik, hogy jól megvannak, szeretik egymást, kitartnak egymás mellett. Konkrétan senki szerint nem gáz, hogy a srácnak ez az első párkapcsolata, vagy legalábbis én nem hallottam ilyen véleményt. A helyzet az, hogy nehéz elsőre eltalálni a megfelelő személyt (már csak azért is, mert mi is változunk), de végülis van rá matemaitkai esély... :))

2023. jan. 9. 19:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb 5%. De ezzel nincs semmi problema.
2023. jan. 9. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Azok a kapcsolatok, amik elsők és örökké tartanak azért tartanak örökké, mert mindketten tapasztalatlanok, nem tudjak, hogy lehet jobb/hozzájuk illobb társuk, csak benne maradnak egy kapcsolatban, ami tini fejjel meg jó volt, de később aztán nagyon ki szoktak ütközni a különböző élet célok és értékkülönbségek.

Szerintem jó, ha nem az első kapcsolatod az utolsó, nem láttam meg olyat, amikor egy első kapcsolat jól és egészségesen funkcionált. Persze vannak kivételek, de nagyon nagyon kevés.

2023. jan. 9. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Mostanában egyre gyakoribb, ami nem feltétlenül jó.
2023. jan. 11. 17:01
 9/14 A kérdező kommentje:
#8: Miért gondolod így hogy nem jó? Ha elsőre megtalálja élete szerelmét az illető?
2023. jan. 11. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9: Igen, csak azért nem ez a jellemző, hanem "vele maradok, mert nincs más".
2023. jan. 11. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!