Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire ritka az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritka az, hogy valakinek a legelső kapcsolata életreszóló lesz?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, férfi.

2023. jan. 9. 19:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amikor feltettem a kérdést, akkor arra gondoltam, hogy tényleg elsőre megtalálja az igazit.
2023. jan. 11. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

De nem tudod, hogy megtaláltad az igazit, mert az nem egy két év alatt derül ki és viszonyítási alap nélkül halvány fogalmad nem lehet.

Nem láttam olyat, hogy valakinek már tizenévesen olyan onismerete lett volna, hogy pontosan tudta volna, mire vágyik egy kapcsolatban és ennek mentén ismerkedett, keresett part.

2023. jan. 11. 21:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Ezt értem és rendben is van, de azokra voltam kíváncsi, akik már esetleg több tíz éve boldog házasságban élnek ebben a felállásban, hogy első szerelemről van szó. Hogy mennyi ilyen eset van, mennyire gyakori...
2023. jan. 12. 00:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendben. Én egyet sem ismerek.
2023. jan. 12. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!