Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hiszik azt, hogy ritka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt, hogy ritka a nő akinek nagy libidója van?

Figyelt kérdés

Sok hozzászólásban megjelenik a probléma, hogy a nők nem szeretnek szexelni és ki nem állhatják azt. De érdekes, más platformokon sok csoportban tapasztalatom hogy vannak hozzám hasonló nők, akiknek jobban prioritás a szex mint a párjuknak.

Viszont itt ha egy nő azt vallja hogy magas a libidója vagy nem hiszik el, vagy nem hiszik el hogy nő. Miért van ez?

Arról nem is beszélve, hogy sok férfi fröcsög az ilyen nőkre, mivel az ő párjuk már nem kívánja őket. Szerintük a megcsalás is rendben van. Bár szerintem az már eléggé sok erkölcsi normába beleütközik.

Szóval összességében: Miért a nők hibája ha az adott férfi nem talál szexuálisan hasonló nőt, aztán össze is házasodnak és végül megromlik a kapcsolat?

Másik: Amikor egy férfi találkozik egy igazán nagy libidójú nővel, akkor jön rá hogy ez neki sok. Ezt is hallom, hogy általános.

2023. nov. 27. 11:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
83%
9, szerintem nem tudja, hogy lehet jobb. Szégyelli a vágyait, a testét, vagy ő maga sem tudja, mit akar. Az sem segít, ahogy pár férfi ill. a köznyelv viszonyul a szexhez, a női szexualitáshoz. És nagyon sok ember van, aki aszexuális vagy demiszexuális, és nem tud róla. Csak azt érzi, hogy ő más, de kilógni a sorból szar, párkapcsolatot ő is akar, úgy van vele, hogy ez vele jár.
2023. nov. 27. 12:41
 12/45 anonim ***** válasza:
67%
Demiszexuális az az, hogy monogám és nem csalja a párját. Szomorú, ha valaki ezzel kilóg.
2023. nov. 27. 12:58
 13/45 anonim ***** válasza:
82%
12 nem ezt jelenti
2023. nov. 27. 13:00
 14/45 anonim ***** válasza:
65%

Azért, mert nem merik maguknak sem bevallani, hogy a nőjük megunta őket.

Ha a szex jó, azt nem fogja a nő elutasítani.

2023. nov. 27. 13:10
 15/45 A kérdező kommentje:

6. 2 éve vagyunk együtt, napi egyet mindenképp szeretnék de sajnos ritka.

De nálam a 2-3 lenne a normális, plusz volt hogy 6-8x maszturbáltam egy nap. De ez régebben volt, most napi 2-3 orgazmus elég. :)

2023. nov. 27. 13:43
 16/45 anonim ***** válasza:
85%

"Demiszexuális az az, hogy monogám és nem csalja a párját."

Nem az.

2023. nov. 27. 15:16
 17/45 A kérdező kommentje:
A demiszexualitás egy olyan szexuális irányultság, amely során az érintettek csak akkor éreznek nemi vágyat valaki iránt, ha az adott személlyel már kialakult egy szoros érzelmi kötelék, például barátság, bizalom vagy szerelem.
2023. nov. 27. 15:25
 18/45 anonim ***** válasza:
75%

6-os vagyok. Nem értem, hogy a napi eggyel mi a problémája. Szerintem a napi 2-3 is reális. Van, hogy meg kell hozni a másik kedvét. Lehet, hogy te úgy érzed kellemetlen kezdeményezni, de vannak jó módszerek erre is.

Nekem is elég tud lenni a napi egy, de ha a párom igényli a többet, akkor az is megy gond nélkül. Egyébként azt is lehet, hogy ő csak segít rajtad.

Még esetleg korkülönbséget tudok elképzelni, vagy sok stresszt. De szerintem nem igazán jó, amikor egy kapcsolatban hiányok vannak. Ez független a számoktól - az eltérő igény is gond, de az is, hogy egy kapcsolatban ne kelljen már könyörögni ezért, mert full megalázó.

2023. nov. 27. 15:32
 19/45 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon fájna mindennap többször szexelni. Aki meg nem akar, arról miért hiszitek, hogy szopni vagy kiverni akarja? Sokkal rosszabb.
2023. nov. 27. 15:38
 20/45 A kérdező kommentje:

19. Hogy érted hogy nagyon fájna? Kérlek, fejtsd ki.

Nő vagy, vagy férfi? Mert itt az sem egyértelmű.

2023. nov. 27. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!