Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hiszik azt, hogy ritka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt, hogy ritka a nő akinek nagy libidója van?

Figyelt kérdés

Sok hozzászólásban megjelenik a probléma, hogy a nők nem szeretnek szexelni és ki nem állhatják azt. De érdekes, más platformokon sok csoportban tapasztalatom hogy vannak hozzám hasonló nők, akiknek jobban prioritás a szex mint a párjuknak.

Viszont itt ha egy nő azt vallja hogy magas a libidója vagy nem hiszik el, vagy nem hiszik el hogy nő. Miért van ez?

Arról nem is beszélve, hogy sok férfi fröcsög az ilyen nőkre, mivel az ő párjuk már nem kívánja őket. Szerintük a megcsalás is rendben van. Bár szerintem az már eléggé sok erkölcsi normába beleütközik.

Szóval összességében: Miért a nők hibája ha az adott férfi nem talál szexuálisan hasonló nőt, aztán össze is házasodnak és végül megromlik a kapcsolat?

Másik: Amikor egy férfi találkozik egy igazán nagy libidójú nővel, akkor jön rá hogy ez neki sok. Ezt is hallom, hogy általános.

2023. nov. 27. 11:54
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
41%

Hát azért elég sok barátnőmtől hallom, hogy a szexet valamiféle jutalomnak tekintik, amit nagy kegyesen kiosztanak a pasijuknak / udvarlójuknak. Kvázi, mintha ők nem vágynának rá.

Nyilván hülyeség, hogy nincsenek magas libidóval rendelkező nők, de az is igaz, hogy a fent leírt hozzáállás sokkal gyakoribb a nők körében.

2023. nov. 27. 11:58
 2/45 anonim ***** válasza:
78%
Én férfiként tudom, hogy embere válogatja. De valóban nagyon is létező társadalmi jelenség, ami #1 felvázolt. Sok nő kegyként tekint arra, ha hajlandó ágyba bújni a párjával… a legalja még zsarolni is próbálja vele a másikat.
2023. nov. 27. 12:03
 3/45 anonim ***** válasza:
41%
Bár sok ilyen alacsony libidójú nővel találkoznék! 😂😂😂 majd mindenki, akit ismerek vinnyog, hogy neki mennyire hiányzik a szex meg nagy farok kell, ami jó irányba görbül, különben kuka a pasi...
2023. nov. 27. 12:11
 4/45 anonim ***** válasza:
89%

A libidó a szexuális étvágyat jelenti.

Egy szerelmes nőnek természetes, hogy magas a libidója. A különbség akkor mutatkozik meg, amikor már csillapodik a szerelem. Annak a nőnek magas a libidója, aki x év házasságban is minden nap kívánja a szexet. Ilyen azért meglehetősen kevés van. Míg a férfiak nemi vágya el tud vonatkoztatni az érzelmektől.

Nem azok a férfiak "fröcsögnek", akik a kapcsolatban nem dughatnak naponta. Azok reklamálnak, akik az elején jól voltak tartva az ágyban, aztán ripsz-ropsz heti 1 jutalomkefélés lett az adagjuk.

2023. nov. 27. 12:15
 5/45 anonim ***** válasza:
86%
Léteznek magas étvággyal rendelkező nők. De azoknak nem való jóval alacsonyabb libidóval rendelkező férfiak és fordítva.
2023. nov. 27. 12:19
 6/45 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, szerintem teljesen jogos amiket felvetsz. Egyébként én is azt feltételezem, hogy a nőknek kevésbé fontos a szex. Erre rá is igazol, hogy a nők sokkal kevésbé forognak akörül hogy kapcsolatuk legyen, elvannak anélkül is, és állítják, hogy fizikálisan nincs szükségük annyira a szexre, a kielégülésre.

Ez egyébként ugyanolyan fontos téma, mint az, hogy megvannak-e a közös célok, vagy hogy milyen életritmusuk van, és tolerálják-e, ha a másik másmilyen.

Kíváncsi lennék te mit értesz nagy libidó alatt. Ez is relatív, van akinek naponta több a sok, másnak meg a napi egy kell mindenképp.

Egyébként szerintem egy kapcsolatban meg lehet hozni a férfi kedvét, tehát az talán kisebb probléma, mintha a férfi akarná többször, és a nő az, akit nem lehet rávenni.

2023. nov. 27. 12:21
 7/45 anonim ***** válasza:
65%

Amit az egyes írt az létező dolog. Nagyon sok nő zsarolja a férfit kevesebb, zéró szexszel. Viszont bár nem szép és jó megoldás a problémákra van mögötte indok. Tulajdonképpen azért, mert a férfinak más körül nem forog az agya, mint a szex. Nem segít, nem nyújt támaszt de a szexet elvárja és a nő ahelyett, hogy kidobná (már sorozatos beszélgetések után) inkább zsarolja.

Előfordulhat megcserélve is ez a jelenség, mert mindig vannak kivételek, de inkább a férfiakra jellemző, hogy más nem érdekli őket, mint a szex...

2023. nov. 27. 12:26
 8/45 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a két oldal ritkán találkozik, mert taszítják egymást, mint a mágnes.

Jutalomként az tekint a szexre, akinek abszolút nem élvezet. Akinek ilyen 2 perces pasikkal volt dolga, akik mindent elvárnak és semmit nem adnak, és tényleg nem éri meg miattuk izgulni a terhesség miatt, na meg összedzsuvázni a lepedőt.

Ja és persze a kapcsolatok a szexre épülnek. 3. randin dugni kell, már itt bejön a kényszer, az elején el kell játszani, hogy huh de passzolunk, aztán jön a valóság.

2023. nov. 27. 12:30
 9/45 anonim ***** válasza:
78%

8

Itt viszint felvetődik a kérdés, hogy miért van együtt azzal, akivel ennyire szar a szex.

2023. nov. 27. 12:36
 10/45 anonim ***** válasza:
79%
Hét vagyok. Azért, mert hülye, naív vagy inkább rossz szex, mint semmilyen szex? Nem minden a szex neki? Később jön rá, hogy megiscsak fontos?
2023. nov. 27. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!