Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire jo mindenkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire jo mindenkinek?

Figyelt kérdés
Miert gondolom azt hogy a kornyezetemben mindenki ooyan sikeresen valasztott part , en viszont nem? Miert gondolom azt hogy ott mindig minden happy es jajj de jo? Soha nem panaszkodnak hogy veszekedtek volna vagy valamiben nem ertenenek egyet.. ennyire jol tudják titkolni a negativumokat vagy tenyleg ennyire nincs? 30 eves korosztaly. Tobb eve egyutt.
2023. nov. 23. 07:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ennek mintájára én azon szoktam csodálkozni, hogy köztük van vonzalom/nekik tényleg sikerült olyat találni, akivel vonzódnak egymáshoz? Hogy lehet? Én mindig csak olyanokat fogok ki, akikkel 0 kémia van. Már a legelején is, nem csak évek múltán hagy alább. Szintén 30+
2023. nov. 23. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is így gondoltam szingliként sok sok szar kapcsolat után. De nem volt igaz mint kiderült :D

Pl legjobb barátnőm kapcsolatára nagyon irigykedtem. Akkor éppen jó is volt. Idén szakítottak 4.5 év után. Vagy egy másik barátnőm panaszkodott, hogy az a legnagyobb problémája, hogy a barátja nem tudja, hogy nem illik páros számú rózsát adni. Mondom mi a f, ha nekem adna valaki rózsát pont leszarnám hány darabot :D Kiderült, hogy toxikus a srác, sok más probléma is volt vele. Vagy pl éppen egy mérgező kapcsolatban voltam, és egy akkori youtuber, akit néztem kitett egy saját készítésű klipet, a barátnőjével énekelt és cuki szerelmes vlog részletek voltak benne, én meg bőgtem, mint az állat, hogy ők milyen boldogok, nekem meg nem jut ilyen. Ők is szétmentek. Vagy amikor épp szingli voltam és az összes barátom/barátnőm kapcsolatban volt, sírtam, hogy mindenki milyen boldog, csak én nem kellek senkinek. Na a fele ember szar kapcsolatban volt :D

Úgyhogy ne érezd rosszul magad, csak a látszatot látod, mert azt mutatják.

2023. nov. 23. 15:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Imadlak utolso na ez kellett nekem 😂😃 na nem a karorom miatt de baszki ez not realy h csak nekem szar de en nem tudom leplezni!!
2023. nov. 23. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Irigyeknél nincsen szánalmasabb.
2023. nov. 25. 06:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Síráshoz nyavajgáshoz értenek az irigyek nem több.
2023. nov. 25. 06:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek szar drága irigyek kár örülnötök.
2023. nov. 25. 06:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Azert szerintem ti is erzitek, hogy csak vigasztalni probaljatok magatokat.
2023. nov. 25. 06:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Jajj de buta vagy :(
2023. nov. 25. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!