Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire jo mindenkinek?
Én is így gondoltam szingliként sok sok szar kapcsolat után. De nem volt igaz mint kiderült :D
Pl legjobb barátnőm kapcsolatára nagyon irigykedtem. Akkor éppen jó is volt. Idén szakítottak 4.5 év után. Vagy egy másik barátnőm panaszkodott, hogy az a legnagyobb problémája, hogy a barátja nem tudja, hogy nem illik páros számú rózsát adni. Mondom mi a f, ha nekem adna valaki rózsát pont leszarnám hány darabot :D Kiderült, hogy toxikus a srác, sok más probléma is volt vele. Vagy pl éppen egy mérgező kapcsolatban voltam, és egy akkori youtuber, akit néztem kitett egy saját készítésű klipet, a barátnőjével énekelt és cuki szerelmes vlog részletek voltak benne, én meg bőgtem, mint az állat, hogy ők milyen boldogok, nekem meg nem jut ilyen. Ők is szétmentek. Vagy amikor épp szingli voltam és az összes barátom/barátnőm kapcsolatban volt, sírtam, hogy mindenki milyen boldog, csak én nem kellek senkinek. Na a fele ember szar kapcsolatban volt :D
Úgyhogy ne érezd rosszul magad, csak a látszatot látod, mert azt mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!