Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy mindenkine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy mindenkinek meg van a tökéletes párja csak rá kell találni?

Figyelt kérdés

Valahogy nem hiszek ebben főleg a mai világban, amint valami probléma jön megcsalas vagy szakítás az egyetlen opció.

Persze régen egyutt maradtak az emberek és igyekeztek megoldani a problemajukat de attól még nem biztos hogy egymasnak teremtettek őket.

Valahogy eszembe jut ez a dolog amikor nagyon magam alatt vagyok és talán próbálok ebbe kapaszkodni. Fantazialni errol stb.. Hülyeség lenne? Van barkinek ilyen szerelmi története?

2023. febr. 11. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%

Nem, ez egy butaság. Főleg a mai felszínes világban, ahol csak a tökéletes kell a nőknek... pénz, izom, helyes legyél (ami ugye genetika).

Már megtalálni is nagyon nehéz ilyet, aztán utána még fenn is tartani.

2023. febr. 11. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Mi a kérdésed? Beszélgetni akarsz a témáról? Milyen választ vársz a kérdésedre? Igen/nem hisznek ebben az emberek.
2023. febr. 11. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok tokeletes parunk lehetne, ha mindenki tudna jol kezelni a problemakat. Nem az akarattal van baj, egyszeruen sokan tenyleg nem kepesek ra. De nem csak a parkapcsolati problemakat, hanem ugy altalaban a nehezsegeket az eletben. Ettol fuggetlenul igen, barki talalhat megfelelo part, akivel egyutt maradnak, mert nem mindenki bena ilyen teren.

Bar egy kapcsolatnak nem a folyamatos problemakezelesrol kellene szolnia, szoval ha mindig van valami szar, azt jobb elengedni.

2023. febr. 11. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben igen, de a gyakorlatban szerintem nincs ilyen. Oké, hogy a mágnesnek is van egy +/- oldala, de az embereknél valahogy ez vagy kivitelezhetetlen, vagy ha létezik is, akkor nem is olyan biztos, hogy épp ebben az országban létezik az a társ, hanem pl.: Korzikán, ahova nem olyan biztos, hogy eljut az ember...
2023. febr. 11. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ilyesmiben nem hiszek, hogy lenne előre elrendelt tökéletes párod..

Olyan nyilván van, hogy valakivel összeilletek és szinte elválaszthatatlanok lesztek. De ez kialakul és nem előre megírt.

Viszont szerintem a szerelem nem a nagy gesztusokról szól, hanem legtöbbször csak a szerencséről és néha találkozol olyannal aki ugyanígy érez, de néha nem.

2023. febr. 11. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sok nővel/férfivel alkothatunk tökéletes párt.
2023. febr. 11. 21:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én abban hiszek, amit egyszer valahol hallottam. Hogy minden embernek 25 potenciális tökéletes párja van a világon. Ez volt a mondat. Azt már csak én teszem, hozzá, hogy én abban hiszek, hogy az igazán szerencsések az életük során találkoznak legalább eggyel. Mondjuk még azt is elb@szhatják.😂 De az a filozófia lényege, hogy olyan természtebeli egyezés és kölcsönös vonzalom van köztük, ami lehetővé teszi, hogy különösebb kompromisszum nélkül tudnának leélni egy életet boldogan.

Amiről a #3 ír, az a megfelelő pár. Fényévekre van a tökéletestől. Olyat annál könnyebb találni, minél alkalmazkodóbb az egyén és minél "átlagosabb". Utóbbit nem pejoratív értelemben mondom. Egyszerűen a nagy számok törvénye alapján, minél gyakoribb hóbortjaid vannak, annál többen tudjak tolerálni, mert nekik is az van, vagy a családjukban, környezetükben már találkoztak vele és megtanulták kezelni.

2023. febr. 11. 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Régen... akkor meg azért maradtak együtt, mert szégyen volt válni.
2023. febr. 12. 00:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Már nem hiszek benne.

Pont akikért a legtöbbet megtettem, vagy megtettem volna volna, ők hagytak el a legcsúnyábban.

Olyat kell keresni, aki jobban ragaszkodik hozzád, mint te hozzá, de azért számodra is vonzó, kellemes egyéniség.

2023. febr. 12. 06:00
 10/13 A kérdező kommentje:

7; Én 5 emberrol tudtam de a 25 is kb lehetetlen 😄

9; Egyetertek veled és hasonló bonyodalmakba keveredek. Már csak azt nem értem ha jó ember vagy miért mindig a rossz enbereket vonzod és most nem arról írok, hogy van egy feladatod és azt kell megoldanod azért jönnek ilyen emberek az életedbe.

Ha jó ember vagy miért nem jó embert kapsz és ha rossz akkor miért nem rosszat?

Számomra ez abszolút érthetetlen...

2023. febr. 12. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!