Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy mindenkinek meg van a tökéletes párja csak rá kell találni?
Valahogy nem hiszek ebben főleg a mai világban, amint valami probléma jön megcsalas vagy szakítás az egyetlen opció.
Persze régen egyutt maradtak az emberek és igyekeztek megoldani a problemajukat de attól még nem biztos hogy egymasnak teremtettek őket.
Valahogy eszembe jut ez a dolog amikor nagyon magam alatt vagyok és talán próbálok ebbe kapaszkodni. Fantazialni errol stb.. Hülyeség lenne? Van barkinek ilyen szerelmi története?
#10! Én inkább a 25-ben hiszek, 5x nagyobb esély 😂
Kérdező, pont azért, mert ez egy butaság, mint írtam már előtte is. Én világéletemben mindenkinek próbáltam segíteni, kedves és normális lenni. Régebben még itt az oldalon is segítettem több lánynak is feldolgozni a problémáit, és megoldást találni rá.
Ezzel szemben nekem soha senki nem segített, a nőktől csak undorító dolgokat kaptam.
A legjobban utálom, mikor valaki azt mondja nekem: jajj, ne aggódj majd megtalálod te is a párod.
31 lassan 32 éve ezt hallgatom, és semmi nem történt. Nem azért, mert én nem tettem érte, nagyon sokat áldoztam bele. Egy idő után feladtam, nagyon sok évet,pénzt, energiát tettem bele. És csak megalázást kaptam.
Soha nem értékelte egy nő sem, ha kezdeményeztem nála, és normális voltam vele.
Szerintem felesleges ilyenekben hinni, én abba sem vagyok biztos, hogy létezik olyan, hogy viszonzott szerelem. Egy vicc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!