Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány párkapcsolat kell ahhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány párkapcsolat kell ahhoz hogy az ember kiélje magát? Mindenkinek szüksége van kiélésre?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem nekem nem kell az hogy több barátnőm legyen. Én az elsővel és képes lennék összeházasodni ha úgy van.
2021. dec. 26. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a kiélésről szól, hanem részben a szerencséről, részben a tanulásról. Szóval, ha az első választásom jó lett volna, akkor én is simán hozzámentem volna később, de hát nem volt szerencsém, és tapasztalatom sem, amiből hamarabb leszűrtem volna, hogy mellette nem tudnék leélni egy életet.
2021. dec. 26. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Változó, nekem a második barátnőm elég volt hozzá, ővele lényegében mindent kipróbáltunk amit lehetett, sőt olyan dolgokat is amikre nem is gondoltam volna (bdsm)

A harmadik barátnőm egyben a feleségem azóta, de ő is kellően bevállalós, pont amennyire kell. Szerintem hiába éltem volna ki magam ha mellette nem találnám a helyem szexuális téren, de szerencsére összeillünk.

2021. dec. 26. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A férjemmel elsők vagyunk egymásnak mindenben, lassan 30 éve élünk boldog házasságban. 😊 Nem hiányzik semmi egyikünknek sem.
2021. dec. 26. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem a baratnok szama, hanem a “kategoriajuk” fontos. Minel tobb tapasztalatod van, annal jobban meg tudod mondani, mi az, amire vagysz.

Kategoria alatt gondolok: vekony, duci, magas, alacsony, anyagias, egyke, nagycsalados, hisztis, nyugodt, blabla. Bele lehet vonni a szexet és szeretetnyelveket is, hogy mivel tudsz azonosulni.

En most olyan 5 parkapcsolatot mondanek, de hozza kell venni hogy ezek rovid vagy hosszutavuak

25N

2021. dec. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!