Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány párkapcsolat kell ahhoz hogy az ember kiélje magát? Mindenkinek szüksége van kiélésre?
Változó, nekem a második barátnőm elég volt hozzá, ővele lényegében mindent kipróbáltunk amit lehetett, sőt olyan dolgokat is amikre nem is gondoltam volna (bdsm)
A harmadik barátnőm egyben a feleségem azóta, de ő is kellően bevállalós, pont amennyire kell. Szerintem hiába éltem volna ki magam ha mellette nem találnám a helyem szexuális téren, de szerencsére összeillünk.
Szerintem a baratnok szama, hanem a “kategoriajuk” fontos. Minel tobb tapasztalatod van, annal jobban meg tudod mondani, mi az, amire vagysz.
Kategoria alatt gondolok: vekony, duci, magas, alacsony, anyagias, egyke, nagycsalados, hisztis, nyugodt, blabla. Bele lehet vonni a szexet és szeretetnyelveket is, hogy mivel tudsz azonosulni.
En most olyan 5 parkapcsolatot mondanek, de hozza kell venni hogy ezek rovid vagy hosszutavuak
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!