Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők.Tegyük fel hogy ismerkedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Tegyük fel hogy ismerkedtek egy 40+-os férfival, akinek lenne egy olyan humoros szokása,hogy amikor az utcán meglátt egy macskát akkor utána szalad hogy megkergesse. Ez zavaró lenne számotokra? Ugye mindenkinek van egy viccesebb része.

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem humoros,szegény macsek.
2021. dec. 30. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem humoros és igen, zavarna. Egy óvodástól még elmegy, később már nem. Bár ha ismerem a gyereket, neki is szólnék, hogy ne kergesse a macskákat. Nekem az jön be, ha valaki szereti az állatokat és jól bánik velük.
2021. dec. 30. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem vicces.
2021. dec. 30. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi a vicces?
2021. dec. 30. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nagyképűen hangzik, de azt, hogy ilyen szinten defektes, én már a kommunikáció legelején észreveszem. Tehát ebből részemről már az ismerkedés sem valósulna meg.
2021. dec. 30. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen :D Szekunder szégyen is ON… hogy kapna el a kiskunhalasi fekete párduc te macskagyámolító!
2021. dec. 30. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fel is rúgnám.
2021. dec. 30. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egy régi kérdés újra írása. Ezt 44f írta anno.
2021. dec. 30. 22:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy helyzetben nem lenne zavaró ha épp egy állatvédőnek vagy egy állatmentőnek segít biztonságba helyezni a macskát csak khm kergetésre sikeredett. Magyarán nem ért a befogashoz. 😄

Legfeljebb cukkolnam utána hogy a macska lekörözte.

2022. jan. 2. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!