Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmet lehet tudatosan elnyomni?
Figyelt kérdés
Van egy nő akivel együtt dolgozom, utóbbi időben úgy érzem hogy többet érzek iránta sőt szinte szerelemmé átment a dolog, állandóan rá gondolok, gyomrom összerándul és társai. Viszont biztos nem akar mert egész más típusú pasik az esetei, valamint ráadásul alakul egy kapcsolata ez még jobban betesz nekem, ezért egy ideje próbálom lebeszélni magamat, hogy nem illünk össze. Túl nagy a korkülönbség sok mindenben más mint èn stb. és mintha már két hét után nem lenne olyan feszültség bennem, működhet ez dolog?2023. nov. 19. 11:22
1/12 anonim válasza:
Elnyomni nem, olyanra tudsz gondolni hogy nem hozzád való.Vagy ha látod az alakuló kapcsolatát nem keresed.Hany éves vagy és a nő hány éves? Mert írtad a nagy korkulönbseget.
2/12 anonim válasza:
Elnyomni ellehet de megszuntetnj nem. Udv a klubban. Nekem azert sikerul eknyomni ugymond mert 1 oldalu, de attol meg szenvedek
3/12 A kérdező kommentje:
1. én 40 éves leszek ő 25 éves ...
2023. nov. 19. 11:56
4/12 anonim válasza:
Az tényleg elég nagy korkülönbseg tekintve hogy valszeg nekem max vonzó, fizikailag a 25 éves de hosszútávon nem hiszem h melletted maradna.Ilyenkor meg az sem tesz jót hogy 1 helyen dolgoztok..Ahogyan írsz az fellangolasnak tűnik.
5/12 anonim válasza:
A szerelmet elnyomni kemény dolog, nem is lehet teljesen. Szerencsére amit te érzel, az nem szerelem. Te vonzódsz hozzá, bejön neked, ezért fejben sokkal többet kötsz hozzá, mint a valóság. A szerelem azért ennél jóval több, két ember közösen építi a kapcsolatot. Ez inkább plátói vonzódás, amit el lehet nyomni, ha elfogadod, hogy nem lehet a tiéd.
6/12 anonim válasza:
Együtt dolgoztok? Van beszéviszony köztetek? Kimutatta valaha hogy tetszel neki? ... Nekem sikerült egy kicsit háttérbe szorítani egy érzést, de elég nagy önfegyelemmel és önkontrollal jár... nem tudom mi lesz a vége, de elhatároztam hogy ha csak egy mód van elkerülöm, és minimálisra csökkentem vele a beszédet és mindenféle kontaktust. Jobban is érzem magam azóta, pedig az elején pocsék volt. Ebben az esetben én vagyok a 27 éves lány, és Ő a 16 évvel idősebb férfi..
7/12 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy inkább a belsejét szerettem meg benne. Igen egész nap együtt vagyunk, egész nap beszélgetünk, rengeteg hülyeségeken és ökörködéseken vagyunk túl....
2023. nov. 19. 13:53
8/12 anonim válasza:
Ezt nyilván nem fogod elfogani, de te a képet “szereted” amit te megalkodtál róla a fejedben. A felszínét ismered a személyiségének, és mivel vonzónak találod, idealizálod a fejedben. Ha ezt rendbe rakod, könnyebb lesz.
9/12 anonim válasza:
8as, ha ismeri és sokat beszélget vele, te még is honnan veszed hogy idealizált képbe szeretett bele?.. Megérteném ha látná egy héten háromszor és életében beszélgettek volna 2x...
10/12 A kérdező kommentje:
9. Igen konkrétan egy irodában ülünk 8tol 4ig minden nap és állandó a kommunikáció beszélgetés, hülyéskedés
2023. nov. 19. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!