Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után mondtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mondtátok ki/írtátok le először a párotoknak, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
Két-három hét után nem furcsa ennyire erős jelentésű szavak használata, ráadásul akár napi szinten? Vagy létezik ennyire erős egymásra hangolódás és érzelmi bevonódás ilyen rövid idő alatt is? Nekem még ebben nem volt részem, de egy barátomnak ilyen jellegű kapcsolata alakul.

2023. nov. 16. 23:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bő egy hónap után mondta.

Én is beleszerettem addigra.

Utána kb fél év múlva mondta hogy csak fellángolás volt neki.

2023. nov. 17. 07:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa. Azért nem, mert ez egyik pillanatról a másikra is kialakulhat. Elég, ha a nagyon aranyos, elég egy mondat/ bármi, emellett göndör haj/ egyenes, rövid/ hosszú kinek mik a gyengéi. Viszont az ilyen nagyon hirtelen kialakult érzelmek rendkívül törékenyek eleinte. Tapasztalatból tudom, megláttam egy nőt, aranyosan volt felöltözve, aranyosan kommunikált, a stílusa is rendben volt és úgy intellektuálisan is és ott rögtön lehoztam volna a csillagokat, viszont egyetlen egy rossz szó vagy mozdulat rendkívül kiábrándító ilyenkor. Engem például a káromkodás, a köpködés és az igénytelen viselkedés rögtön kiábrándít.

Ezt úgy lehetne egyszerűen elmagyarázni, hogy az illető fél lábban a felhőben van, mert olyan tulajdonságokat fedezett fel a partnerben, amit nagyon szeret, a másik lába viszont még a talajon áll. Az elméje ragaszkodik a felhőhöz, mert jó érzés benne lenni és szépen milliméterről milliméterre lépne a másikkal is befelé, viszont egy apró hiba az elején rögtön kizökkenti ebből a állapotból és volt nincs felhő.

Én pl. kifejezetten szeretem a göndör hajat, a színes zoknit és társait. Nincs kifejezetten ideálom, de vannak bizonyos dolgok, amik a gyengéim. Ha ilyet fedezek fel, akkor elméletileg a nő instant megvett engem. Ha nem viselkedik és beszél nagyon kiábrándítóan, akkor nincs gond. Viszont a köpködve szotyizás, káromkodás rögtön visszatérít a valóságba és felhúzom a nyúlcipőt. Nem véletlenül mondja sok férfi, hogy "milyen gyönyörű nő, csak kár, hogy megszólalt". Ez a mondás ezért született.

2023. nov. 17. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem voltunk még egy pár, amikor először mondta. Udvarolt már jó ideje, aztán szerelmet vallott, és aznap jöttünk össze. Egyrészt nagyon romantikus volt, ahogy megbeszéltük, hogy mostantól véglegesen egy pár szeretnénk lenni, másrészt meg holt komoly volt, hiszen hosszú évek teltek el, és azóta is együtt vagyunk, egy család lettünk.
2023. nov. 17. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!