Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondtátok ki/írtátok le először a párotoknak, hogy "szeretlek"?
Bő egy hónap után mondta.
Én is beleszerettem addigra.
Utána kb fél év múlva mondta hogy csak fellángolás volt neki.
Nem furcsa. Azért nem, mert ez egyik pillanatról a másikra is kialakulhat. Elég, ha a nagyon aranyos, elég egy mondat/ bármi, emellett göndör haj/ egyenes, rövid/ hosszú kinek mik a gyengéi. Viszont az ilyen nagyon hirtelen kialakult érzelmek rendkívül törékenyek eleinte. Tapasztalatból tudom, megláttam egy nőt, aranyosan volt felöltözve, aranyosan kommunikált, a stílusa is rendben volt és úgy intellektuálisan is és ott rögtön lehoztam volna a csillagokat, viszont egyetlen egy rossz szó vagy mozdulat rendkívül kiábrándító ilyenkor. Engem például a káromkodás, a köpködés és az igénytelen viselkedés rögtön kiábrándít.
Ezt úgy lehetne egyszerűen elmagyarázni, hogy az illető fél lábban a felhőben van, mert olyan tulajdonságokat fedezett fel a partnerben, amit nagyon szeret, a másik lába viszont még a talajon áll. Az elméje ragaszkodik a felhőhöz, mert jó érzés benne lenni és szépen milliméterről milliméterre lépne a másikkal is befelé, viszont egy apró hiba az elején rögtön kizökkenti ebből a állapotból és volt nincs felhő.
Én pl. kifejezetten szeretem a göndör hajat, a színes zoknit és társait. Nincs kifejezetten ideálom, de vannak bizonyos dolgok, amik a gyengéim. Ha ilyet fedezek fel, akkor elméletileg a nő instant megvett engem. Ha nem viselkedik és beszél nagyon kiábrándítóan, akkor nincs gond. Viszont a köpködve szotyizás, káromkodás rögtön visszatérít a valóságba és felhúzom a nyúlcipőt. Nem véletlenül mondja sok férfi, hogy "milyen gyönyörű nő, csak kár, hogy megszólalt". Ez a mondás ezért született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!