Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondtátok ki először a párotoknak hogy "szeretlek"? Sokat ismerkedtünk neten mielőtt találkoztunk. Nő vagyok, szeretem. Még csak pár randink volt,előtte sokat beszélgettünk.
2-es
Én így gondolom, nem vagyok az a fajta aki rögtön szerelmes lesz pár hét ismerkedés, randi után. A lánynak/nőnek kell először éreznie és kifejezésre jutatni
"Sokat ismerkedtünk neten mielőtt találkoztunk. Nő vagyok, szeretem. Még csak pár randink volt,előtte sokat beszélgettünk"
Azért szerintem a sokat ismerkedtünk a neten nem eredményez egy mélyreható ismerettséget. Azt írod, hogy pár randitok volt csak. De te tudod igazából, hogy mit érzel. Én még tuti nem mondanám.
"Csak pár hónap beszélgetés után tudtunk találkozni, mindig valami közbejött."
Igen, de más a chat meg más, hogy valóságban látni a másik gesztusait hogy hogyan viselkedik stb.
Mi eleinte barátok voltunk, már akkor is mondtam - akkor még csak plátói módon.
Amikor már elkezdett kialakulni a romantikus érzelem, akkor már rögtön mondtam, ezúttal szerelemből :)
Akkor, amikor már biztos voltam benne, hogy szeretem és könnyebb volt mondani, mint visszatartani.
Ekkor már együtt voltunk 1-3 hete (együtt aludtunk minden nap, volt szex, felvállaltuk a kapcsolatunkat, kimondtuk hogy egy pár vagyunk, találkoztunk pár családtaggal), randizgattunk 2 hónapja (minimum heti 3 alkalommal, de többnyire heti 4-5 ször találkoztunk), ismertük egymást fél éve (volt közös társaságunk, plusz összefutottunk gyakran)
Van akivel első orákban mással 1 honap mulva. Valakivel 3 honap is van vagy fèlév.
Pasitol függ hogy meglehet vele èrzelmeket élni vagy passziv üres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!