Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtél valakivel, de nem lett belőle semmi, akkor te jóban maradtál az adott illetővel? Időnként beszélgettek, írtok, esetleg találkoztok is egymással?
Általában nem, de van rá példám. Van kettő lány barátom akikkel annó úgy ismerkedtünk meg, még 6-8éve,hogy nem barátkozási céllal.. De egyikkel sem lett semmi. Viszont tökjó barátok lettünk, azóta is tartjuk a kapcsolatot, egyik megházasodott azóta és férje még nekem is jó barátom lett. Plusz most van egy lány akit nyáron ismertem meg badoon, vele se lett semmi, szerintem nem illenénk össze mint pár, de haverként tökjól elvagyunk, napi szinten dumálunk.
32/f
1* nemrég intenzíven kipróbáltam ezt, de nagy értelme nem volt. Volt, hogy egy régi fősulis évfolyamtársamba zúgtam bele annak idején, de amint végetért a suli, távolodtunk el, nagy ritkán írtam még neki, de egy ideje màr nem.
Tök fölösleges az ilyet fenntartani, erőltetni, mindenki élje a kis életét..
Nem. Mindig én futnék utána, és mindig reménykednék, hogy hátha akar tőlem mégis valamit. Rámenne a lelki nyugalmam. Ha valakivel járni akarok és ő nem akar tőlem semmit, ott már nem lesz "barátság", max nyálcsorgatás.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!