Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a sráccal tök jó a csók, de nem nagyon tudunk beszélgetni egymással?
Figyelt kérdés
Párszor randiztunk már, a csók vele nagyon jó, de úgy érzem, hogy nem nagyon van közös témánk. Huszonévesek vagyunk.2019. aug. 4. 08:45
2/13 anonim válasza:
Hát a kommunikáció a megértés az fontosabb mint a csók, bár kinek mi az értékrendje. Persze egy csók is beszélhet de ha a többi nem passzol akkor?
3/13 anonim válasza:
Biztos megtalálnátok a közös hangot, csak szerintem valamelyikőtök passziv. Én észre vettem, hogy sokszor olyan kellemetlenül keveset beszélünk egy csajjal, olyan nagyon lapos az egész, ráadásul kínos csendekkel megspékelve...na ilyenkor aztán rájövök, hogy a másik fél a hunyó (én nyitott személyiség vagyok). Nem dob föl új témát vagy,nem is akar.
Egyébként jó téma pl. a sorozatok, filmek...biztos van közös pont.
Hobby stb.
Az a lényeg, hogy próbáljatok megnyílni, keressétek meg a "kulcsot", ami ezt nyitja.
4/13 anonim válasza:
Nem illetek össze, ennyi. Van, akivel fosom a szót, mással meg mint valami retardált, nem tudok beszélgetni :D Ezzel mindenki így van, olyat kell találni, akivel mindent meg tudsz beszélni.
5/13 anonim válasza:
Kapcsolathoz ez édeskevés.
Tökéletes barátzóna alapanyag
6/13 anonim válasza:
5-ös. Ki csókolózik a barátaival? Vagy lemaradtam valamiről? Szerintem ez a kuka kategória. Inkább beszélgetek valakivel és jól érzem magam vele mint barát, kolléga, mintsem csókolózzak egy idegennel, aztán két értelmes szót sem tudunk váltani.
7/13 anonim válasza:
Senki, viszont most még nincs barátzónában. Miután berakja csók sem lesz
8/13 anonim válasza:
Fingom nincs, olyannal nem mászunk egymás szájába, akivel nem tudunk beszélgetni. Ha nektek megy és belefér, akkor dugni összejárhattok majd.
9/13 anonim válasza:
Kaocsolatfüggő vagy? Ha igen akkor maradj a meleg, híg fosban. Ha nem akkor engedd el, és próbálkozz valaki másnál.
10/13 anonim válasza:
Milyen barátság az, ahol még beszélgetni sem tudnak?:D Ez még barátzónához is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!