Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj aki tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj aki tetszik nekem. Sokat beszélgetünk és jól megvagyunk egymással szeretném randira hívni HELP. (aki keresi a helyesírási hibáimat és hülye ehez kérem ne írjon) (kérdőjel kell a végére xD ) "?

Figyelt kérdés

Segítsetek vmi ötlet h hova vigyem?és csajok válaszát is kérném h

Ők milyen helyekre mennének el randira( romantikus helyek..)

2013. okt. 7. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
mennyi pénzt szánsz a randira?
2013. okt. 7. 23:22
 2/6 A kérdező kommentje:
az mind1 van annyi h kijöjjön belőle hidd el :) 100ft tól 20000ig is mondhatsz
2013. okt. 7. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:

SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT NE KÖLTS PÉNZT AZ ELSŐ RANDIKRA... az ilyen csajt azonnal dobni kell mert a tárcád kell neki...

parkba sétálni, beszélgetni ketteskén ez a legjobb :) és csak egy szájrapuszi a búcsúkor ha hosszút akarsz tőle vagy még ennyi se :) ha csak dugni akarod akkor étterem/mozi/italbár aztán otthon mehet a menet :)

2013. okt. 7. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
1000Ft-ból esztek egy-egy gyrost, 5000Ft-ból elmész nyelvtan különórákra, a maradék 14000Ft-ot pedig nekem adod :) Egyszerű.
2013. okt. 7. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

az ilyen első alkalmakra az állatkert való mert nem unalmas és lehet beszélgetni mármint egymásról(teszem azt moziban film alatt csak kussban tudnátok ülni)

az én környezetemben az összes lány állatkert mániás de az aktuális árakat nem tudom csak hogy sok.persze lehet van nektek kedvezmény ha még picik vagytok

2013. okt. 7. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Okok én is gondoltam már ilyenekre egyébként már felsősök vagyunk egy ideje köszönöm a válaszokat akinek van ötlete írjon még :) jah és jégsárkány megyek nyelvtanra..
2013. okt. 7. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!