Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszettem neki ha randiztunk párszor egymással? Igaz csak szórakozott velem.
Figyelt kérdés
Csak szórakozott velem, de randiztunk párszor egymással. Akkor azért egy kicsit csak tetszettem neki ugye? Egyik randi végén haza is kísért és megcsókolt engem, de mégsem akart semmit tőlem.2013. júl. 18. 21:48
1/2 anonim válasza:
Attól még randizhat ha nem akar komoly kapcsolatot,
vagy közbe nem tűnt fel neki valaki más..?:)
2/2 Ywerd válasza:
Te voltál ott,nem mi.Biztos tetszettél neki,csak lehet kijött a randikon valami olyasmi ami neki nem tetszett,csak nem akarta mondani.Kérdezz rá,hogy volt e bármi probléma,amiért úgy érezte hogy nem illetek össze.Ha korrekt akar veled lenni,akkor megmondja az igazat.Ha meg terel,vagy sunnyog esetleg bunkózik,akkor jobb is hogy lekopott rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!