Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a szándéka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a szándéka?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki már több, mint egy éve ostromol. Az egyértelmű, hogy bejövök neki, párszor voltunk eggyütt is, de elmondása szerint csak szórakozásból,semmi komolyat nem akar. Szóval én ezt így is kezeltem, dumálgattunk, de kb. fél éve sok volt a feszkó úgyhogy megszakítottam vele a kapcsolatot, ami oda vezetett, hogy letiltottam. Azóta másik profilról írogat, azt mondja hiányzom stb. Én mindig megmondom neki, hogy nincs több szex, de azt mondja akkor is beszélgessünk.

Ha tényleg csak szexet akarna, akkor miért fut még mindig utánam? Ennyi idő alatt már ezer másik lányt talált volna, akik le sem tiltották még.

2023. nov. 6. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Aj, hát szerelem.

(Amit hallani akarsz.)

2023. nov. 6. 21:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom hogy szerelmes legyen. Sőt...
2023. nov. 6. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor tök mindegy, mi a szándéka.
2023. nov. 6. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért ellentmondásos. Mert ha tényleg nem érdekel a pasi akkor mit gondlkozol azon, hogy mit miért csinál? Leírásod alapján nincs vele több szex és nem akarod, hogy szeressen. Akkor mindegy, nem?
2023. nov. 6. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedves nő! Valóban saját Magadnak mindasz ellen.
2023. nov. 6. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Unaloműző vagy, B/C terv számára, ennyi.
2023. nov. 6. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Azert nem mindegy mert kozben engem mas erdekel es nem akarom h bekavarjon. Ha szerelmes akkor muszaj vele beszelnem h alljon le, ha nem akkor siman csak ignoralom aztan abbahagyja.
2023. nov. 6. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a magyarázatot ugye te sem hiszed el? Mert ha szerelmes és neked úgysem kell akkor mégis minek kell vele beszélned? Beszélsz vele és akkor kiszeret belőled és békén hagy? Mert akit már letiltottál stb annak eddig nem volt egyértelmű, hogy hagyjon békén, ugye? Bekavarni meg mivel tudna ha jó ideje nem kavartok?
2023. nov. 6. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
A kotetlen dugasnak is vannak kovetkezmenyei, ezert kene megvalogatni kivel dugsz. Ennek elmaradasa eseten a mellekhatasok pont ezt okozzak. Javitani ezen mar nem tudsz, rontani meg sikerulhet.
2023. nov. 7. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!