Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet a szerelmet megjátszani?
Erkölcsileg romlott írás jön, így kérem legyünk tárgyilagosak.
Adott egy özvegy idős papa, amúgy szimpatikus, nincs senkije, csak valami gyermekkori erős barát.
120nm belvárosi lakás Kölnben, jól megy az ismerkedés, úriember, nyitott, tiszteli a magánéletem, engem is. 800 euro haza útra, hogy pihenjem ki magam amíg Magyarországon vagyok. Ágyban alig van elvárás, főzni szeretek, ő meg imádja, újra meleg étel van.
Szeretnék örökölni, jaj borzalmas, pedig de, hisz éveket tervezek vele lenni.
Diplomás vagyok, igen lehetne más út is, de minek, nem szeretnék gyereket. Dolgozom és vele élek, jelenleg segélyen vagyok, mert szeretnék nagyon közel kerülni hozzá, túrázni járunk, nem nagyon bírja, de élvezi.
Szóval mit tegyek? Házasság? De mikor? Nem szabad ezt azonnal az arcába nyomni, de nem is szeretném, hogy lejebb menjen a rózsaszín köd. Mit tegyek? Fő lakcímem nála van, saját nevemen kötöttem új net és tv csomagot, ő fizeti de az én nevemen van, így ha valami van akkor rezsi számla+ lakcím elég erős. Mit tudok még tenni? Szeretnék erős lenni itt, és igen évek múlva megkapni a lakást és a garázst az autóval.
1/1 tulaj, régen pilóta volt.
Erkölcsi maszlag, 100 éve is így ment a házasság, én meg élek a szabad joggal, hogy most is így csinálom. Szabad részvétel joggal élünk együtt, így senki sem károsult.
Ribi vagy. Címeres. Amúgy mi a kérdés? Ha esze van, szervezetre hagyja a vagyonát. Kb csak a kora miatt tudod átcseszni. Amúgy feministákatbde meghallgatnék most!
F, 43
Még nem szorul rá.
Jelenleg még mozgékony, de sokan túrázni kell, majd vigyázz magára az esőben is.
Én nem tudnám ezt csinálni, inkább élnék a híd alatt azzal akit szeretek, mint lakásban olyannal, akivel az egész hamis. Sajnálom.
Az nem lehet, hogy olyat keresel, akivel ketten szeditek össze a lakást? Biztos van más is, aki nem szeretne gyereket. És biztos lassabb folyamat, de így meg lehet hogy 20 év elmegy az életedből - ráadásul a legjobb évek.
Ne csináljunk már úgy, mintha minden kapcsolat 100% tiszta szerelmen, vágyon alapulna. Megsúgom minden erkölcs-csősznek:
A kapcsolatok jelentős részét a lakhatás, a hitel, a gyerek és a lehetőségek hiánya (az ellenkező nemnél) tartja össze.
Ezert piálnak és cigiznek az emberek, ezért idegbajosak, ezért alszanak külön ágyon.
Kérdező: egyébfüggő. Ha te türelmes típus vagy, aki el tudja nyomni magában a dolgokat, akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!