Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert ismerkedek vele mert ez az egyetlen kiutam, hogy ne legyek az utcan. Meddig tudom megjatszani hogy oszinten akarom ot? Mit kellene tennem? 23
Alberletben elek. Ha elmennek egy het tappnzre, mar nem tudnam kifizetni az lakast amit berlek..nap mint nap igy elek, hogy felek. Felek hogy nem lesz munkam, felek hogy valami tortenik es az utcan leszek. Sajnos nincs senkim akihez fordulhatnek, nem latok kiutat es depresszios vagyok mar teljesen. Barataim sincsenek, annyit csalodtam hogy nem is engedek kozel magamhoz senkit. Nem tudok senkire sem szamitani, csak en vagyok magamnak.
Jott egy fiu az eletembe, elegge jol el, valalkozasa van. Sajnos az en szivemben egy masik fiu van, de elkezdtem ezzel a fiuval ismerkedni amiatt, hogy jobb eletem legyen.
Elegge belem esett, de nem tudom meddig tudom megjatszani hogy ot akarom es nem amiatt vagyok vele mert semmi anyagi gondom nincs mellette. Boldog lennek ha szeretnem ot, kedvelem de felek hogy nem fogok iranta erezni tobbet.
Tenyleg, nincs mas kiutam..
En probalkoztam, tobb helyen dolgoztam, mindent megtettem. De kikeszit a gondolat, hogy egyedul vagyok az egesz vilagon.
Ha valami baj tortenne, ezen a fiun kivul senki mast nem tudnek felhivni. Nem tulzok, senkim nincs. Rossz sorsom volt gyerekkorom ota ,es nem tudtam rendbe hozni az eletem. Nem tudom maradjak e tovabb vele, es remenykedjek hogy megszeretem, vagy hagyjam beken es eljek szenvedesben minden nap.
Semmi rossz szandek nincs bennem, csak az hogy szebb eletem legyen.
"éljek szenvedésben minden nap."
Azért ez erős kijelentés!
Indiában, ahol a mai napig gyakoriak a szülők által elrendezett, akár kiskorban köttetett érdekházasságok, létezik egy mondás:
"Van egy életem megszeretni a házastársamat."
Nem mintha feltétlen ez követendő példa lenne itt Európában, de mindenesetre létezik ilyen is, hogy az ember abból hoza ki a legtöbbet amije van, nem pedig keresi azt, amije nincs.
De én azért megnézném, hogy nincs-e olcsóbb albérlet meg néhány spórolási lehetőség. Ismerek pl egy takarítót aki egyedül neveli 3 fiát. Ő pl többek között hitelkártyákkal is zsonglőrködik, ugyanis ott van olyan kedvezmény, hogy ha pl nem költ X limitnél többet vagy adott időre törleszti a kártyára terhelt hitelt, akkor jóváírást kap. Azaz ha jól csinálja - márpedig ő jól csinálja - pusztán azért kap pénzt a banktól, mert a megfelelő időben és módon fizette azt, amit amúgy is kifizetne. Nyilván nem nag yösszegekre kell gondolni, de ha havi 1000 forintot kap így, már az is ennyivel több. És sok ilyen kis szarság sokra megy.
Hiába jönnél össze vele, ha utána te magad sem éreznéd jól magad.
Az egy plusz teher, hogy meg kell játszanod magad.
Ha meg nem alakul ki semmi (a leírtak alapján elég nagy az esély rá), akkor meg ha szakítasz a sráccal ugyan abban a helyzetben fogsz maradni amiben most jelenleg vagy.
Nem tudni meddig bírnád, de inkább jobb egyedül, mintsem kényszer kapcsolatban.
Először saját életedet kellene rendbehozni, plusz munkát vállalni valahol hogy eltudd magad látni normálisan és lelkileg is rendbe kellene hoznod magad.
Mellesleg gondolj bele ha nem tudod magad sokáig megjátszani a pasival, akkor ha elmondod neki szakítani akarsz, neki mégrosszabb lesz és ő azért anyagilag is megsegítene, de ha elválnának útjaitok ugyan úgy nem fogsz tudni rá számítani.
Azért mert kell a pénz, ne menj bele butaságokba úgy hogy a következményekkel nem törődsz.
A nők 99%-a ezt csinálja. Lásd a randik első 5 kérdésének egyike: "És mivel foglalkozol?" Azaz: Mennyit keresel csoro?
Neked sem kell szégyenkezned.
(A depiből gyere ki! És ha más nincs ott a sereg/rendőrség, azok adnak fix melót és szállást is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!