Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azert ismerkedek vele mert ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azert ismerkedek vele mert ez az egyetlen kiutam, hogy ne legyek az utcan. Meddig tudom megjatszani hogy oszinten akarom ot? Mit kellene tennem? 23

Figyelt kérdés

Alberletben elek. Ha elmennek egy het tappnzre, mar nem tudnam kifizetni az lakast amit berlek..nap mint nap igy elek, hogy felek. Felek hogy nem lesz munkam, felek hogy valami tortenik es az utcan leszek. Sajnos nincs senkim akihez fordulhatnek, nem latok kiutat es depresszios vagyok mar teljesen. Barataim sincsenek, annyit csalodtam hogy nem is engedek kozel magamhoz senkit. Nem tudok senkire sem szamitani, csak en vagyok magamnak.

Jott egy fiu az eletembe, elegge jol el, valalkozasa van. Sajnos az en szivemben egy masik fiu van, de elkezdtem ezzel a fiuval ismerkedni amiatt, hogy jobb eletem legyen.

Elegge belem esett, de nem tudom meddig tudom megjatszani hogy ot akarom es nem amiatt vagyok vele mert semmi anyagi gondom nincs mellette. Boldog lennek ha szeretnem ot, kedvelem de felek hogy nem fogok iranta erezni tobbet.

Tenyleg, nincs mas kiutam..

En probalkoztam, tobb helyen dolgoztam, mindent megtettem. De kikeszit a gondolat, hogy egyedul vagyok az egesz vilagon.

Ha valami baj tortenne, ezen a fiun kivul senki mast nem tudnek felhivni. Nem tulzok, senkim nincs. Rossz sorsom volt gyerekkorom ota ,es nem tudtam rendbe hozni az eletem. Nem tudom maradjak e tovabb vele, es remenykedjek hogy megszeretem, vagy hagyjam beken es eljek szenvedesben minden nap.

Semmi rossz szandek nincs bennem, csak az hogy szebb eletem legyen.

2023. márc. 5. 23:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Igen, kicsit menekülés szaga van a kérdésnek, de valahol megértem a helyzeted.

Ha alapvetően tetszik, nincs baj abból, ha tovább ismerkedtek.

Viszont érdemes lenne letenni egy szakmát a munka mellett, ha nem akarsz függeni mástól örökké.. Akár részletre, vagy nézz körül az ingyenes lehetőségek között, hosszú távon így járnál a legjobban..

2023. márc. 6. 13:56
 22/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most, kérdező?
2024. máj. 5. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!