Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudja egy férfi megjátszani a szerelmest éveken is át, közben meg csak manipulációból?
Hogyhogy nem esik ki a szerepéből, olyan apró eltérésekből látni csak, amit egy szerelmes nő észre sem venne.
A kapcsolatban végig tudja hozni a hűséges szerelmest(és valóban hű), a nőnek megtesz mindent, minden kívánságát, rendkívül gentleman is, kb bárki bevenné hogy szerelmes.
De közben végig észnél van. És csak a nő irányítása, manipulálása az egész és tudatosan ésszel.
Eleve hogy bírják kapcsolatban szerelem nélkül?
Hogy nem fáradnak el, a folyamatos álcázásba?
Miért nem hagyják ott az olyat akibe nem szerelmesek, röpke alkalmak, vagy rövid idő után?
Miért nem akarják elengedni, ha a nő kilép miközben valójában nem is szeretik?
És még: ha kaphatnának 10 szer jobb csajokat(mert helyesek és nagyon jó manipulátorok, a masik nem kezdeményező náluk)akkor miért stagnálnak egy kevésbé jó nőnél le?
Aki szerint a leírtak alapján szerelmes az illető, az téved.
lehet lelki gondja van. vagy rosszul ért valamit a nő.
nem jól kommunikálnak. bármi megeshet. a szerelem vak :)
#3 Tanult kollégina jól írja fent:
Egy pszichopata lehet.
Viszont az ő gondolkodásukban is van logika:
A cél szentesíti az eszközt, az eszköz pedig a partner ebben az esetben.
A pszihopata nagyon jól tudja hogy kell behàlózni , majd utána kontrollálni
Én ezt az egész felvetést nem értem, és nem értek egyet azzal, hogy rögtön pszichopatát kiáltanak sokan.
Rengetegen vannak úgy együtt, hogy nem szerelmesek. Nincs benne semmi manupuláció, felmérik, hogy a másik alkalmas partner, jól kiegészítik egymást, tudnak a másikkal tervezni, nyilván kedvelik mint embert, és vonzódnak hozzá szexuálisan.
Nincs ebben semmi megjátszás, manipuláció, csak tudatosság.
Ez fikció, vagy a te történeted, ki vagy a sztoriban, és honnan veszed, hogy az illető nem szerelmes?
Jav :)
házasokrol kérdezett szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!