Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudja egy férfi megjátszani a szerelmest éveken is át, közben meg csak manipulációból?
Hogyhogy nem esik ki a szerepéből, olyan apró eltérésekből látni csak, amit egy szerelmes nő észre sem venne.
A kapcsolatban végig tudja hozni a hűséges szerelmest(és valóban hű), a nőnek megtesz mindent, minden kívánságát, rendkívül gentleman is, kb bárki bevenné hogy szerelmes.
De közben végig észnél van. És csak a nő irányítása, manipulálása az egész és tudatosan ésszel.
Eleve hogy bírják kapcsolatban szerelem nélkül?
Hogy nem fáradnak el, a folyamatos álcázásba?
Miért nem hagyják ott az olyat akibe nem szerelmesek, röpke alkalmak, vagy rövid idő után?
Miért nem akarják elengedni, ha a nő kilép miközben valójában nem is szeretik?
És még: ha kaphatnának 10 szer jobb csajokat(mert helyesek és nagyon jó manipulátorok, a masik nem kezdeményező náluk)akkor miért stagnálnak egy kevésbé jó nőnél le?
Aki szerint a leírtak alapján szerelmes az illető, az téved.
Most hogy engem nagyjából leírtál adok rá neked választ .
Tehát adott egy fiú és egy lány, aki annak idején összeismerkedett és összebarátkozott egymással. A lány is és a fiú is hasonló élet történettel bír , mindketten hasonlóan gondolkoznak az élettel kapcsolatosan ki-ki a maga nemét tekintve persze . Kellemes időt töltenek együtt egymás társaságában.
A lány tapasztalatlan és issza a fiú szavait hamar beleszeret . A fiú már túl van pár csalódáson és rájön ez neki nem való , érzelmileg kissé visszafejlődik. A korábbi szerelmes típus átalakul valami mássá. De mint ember még mindég ugyanaz , így úgy érzi csak idő kérdése, így lassan a lány unszolására beadja derekát a kapcsolatra .
Együtt vannak és minden klappol , talán kivéve az átütő vonzalmat.
A fiú rájön , hogy tényleg eltörött benne valami mert a nőiséget alapvetően a felületes szexuális vonzalomban és szexualitásban látja meg igazán . És tudja hogy ez rövid távú csak ám hosszabb távon nem lenne egy ilyen nő társa , viszont akivel együtt van remekül érzi magát . Nem használja ki a nőt és valóban élvezi a társaságát de már nem úgy , ahogy korábban a kapcsolataiban.
Telnek az évek házasság , aztán 2 gyerek és a fiú már férfi lesz , akit ezért is meg más miatt is rendesen környékeznek a nők . Aztán alakulnak flörtök olyanokkal , akik a szexualitás szintjén jóval közelebb állnak hozzá , mint a párja . Olyankor úgy érzi talán ideje lenne váltani és talán őszintének lenni. De valójába megérné ez bármelyiküknek is ?? Vagy maradjon az álca , amit már hosszú évek alatt sikerült úgy kifejleszteni hogy azt már a gyerekek miatt elengedhetetlen fenntartani . Gyerekek akik igazán boldogok mert talán pótolják azt a szeretetet amit az immáron apa sose kapott meg . És talán ez az ami miatt szükséges volt ez . Hogy ennek a két eltérő embernek az a feladata hogy önnön boldogságuk háttérbe szoruljon egy nemesebb cél érdekében ??
De nem lehet tudni mit hoz a jövő és bármikor le hullhat a lepel . De vajon megéri majd??
Én is ilyen vagyok.
A válasz: simán.
Nemrég bukkantam rá egy posztra. Erdekes az emberek szerepvállalásai kapcsolatban.
Ha pl tamogatast kersz te eljatszod hogy gyerek vagy igy a másik eljatsza a kapcsolatban a szülőt
Egyik eljatsza a követelőzőt masik a csicskat
Egy kapcsolaton belul a szerepvállalások folyamat valtakozhatnak is
A poszt amit találtam talan ide passzolhat
"Te eljátszod, hogy őszinte vagy, én meg eljátszom, hogy elhiszem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!