Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet megjátszani a szerelmet? Mennyi idő alatt derül ki, milyen valójában a személyisége?
De létezik olyan, hogy évekig valaki tudja a szerető társat adni. Persze közbe téged abszolút úgy formál hogy azt csináld amit ő szeretne de közbe ad neked is, hogy azt hidd szeret.
Aztán amikor mindent megkapott vége. Vagy képes valaki ezt egész életen át játszani?
Az egyik amit el tudok képzelni az a fellángolás,ami akár hónapokig vagy évekig is eltarthat és az illető tényleg azt hiszi, hogy szereti a másikat,és ezért nem csinál ügyet azokból a dolgokból amiben különböznek, eltűr bizonyos dolgokat a rózsaszín köd hatására,de aztán egyszer csak elmúlik és akkor egy csapásra elege lesz a másikból, így úgy jön le,mintha csak szerepet játszott volna.
A másik típus,amit el tudok képzelni,az a kapcsolatfüggő,vagy kapcsolati komformista ,aki nem is vágyik szerelemre, csak szimplán ilyen olyan érdek mentén szüksége van egy társra,akivel kényelemesen elvegetálhat akár élete végéig, és bizonyos dolgokat megcsinál a párja kedvéért, hogy az mellette maradjon és kiszolgálja az igényeit. Ez a típus annyira nem tud társ nélkül élni, annyira életképtelen, hogy hajlandó bizonyos áldozatokat hozni ezért, és itt megéri neki úgymond az az energiabefektetés ,hogy megjátssza magát akár. Normális lelkülettel rendelkező ember esetében játszani szerintem nem sokáig lehet, egy-két hét után olyan fárasztó lenne, hogy egész egyszerűen nem érné meg. Ha csak nem ez utóbbi embertípusba tartozik az illető.
2. Hát….
A férfiak tudnak olyat hogy amíg szerelmesek, addig a legjobb énüknél is sokkal jobban odateszik magukat.
Ez persze nem jelenti azt hogy tudatosan hazudnak.
Aztán mikor elmúlik a nagy szerelem az agyban, akkor leeresztenek mint a lufi. És akkor már nem olyan kedves segítőkész valakik, mint akibe beleszerettél.
De ha tudnád hogy a másik révén jelentős anyagi dolgokat szerzel?
Pénz, ház, örökség, segítenek beinditani a vállalkozásod és igazából te neked annyi a dolgod hogy előadod a hős szerelmest és nem buksz le?
5. Hát én nem lennék rá képes.
Sőt szerintem csak a pszichopaták tudnak évekig így csinálni.
Az a baj hogy ők viszont nem nagyon buknak le.
Mert egész életükben azt gyakorolják hogy hogy kell manipulálni.
Mert az illető kedves, sőt sokszor túl kedves is már már mézes mázos. Mindenkinek azt mondja amit hallani szeretne. Úgy manipulál, hogy észre se veszed. Viszont ha valami nem úgy van ahogy ő akarja azt nem szereti. Ha valaki ellene tesz szidja, irigy és a másikat is kb úgy formálja hogy hasonlóan gondolkodjon. A családjától a társát fokozatosan leépiti, egyre kevesebbet engedi menni, de nem úgy hogy tiltja mindent okosan ad elő, mint egy kvázi agymosás. Viszont aki nem figyeli meg alaposan amit mondd egyébként azt hiszi ő a tökéletes pasi, viszont valójában nem. Viszont nem tudom egy ilyen embert hogy lehet lebuktatni. Sehogy.
Addig használja az áldozatát amíg kell neki.
Aki halálosan szerelmes. És csak ez van neki más senki max a család.
Sajnos igaz ez is erre a történetre, hogy azzal lehet megcsinálni aki hagyja. Csak az örökség nem csak az övé, másoké is..
Nem adja kvázi oda neki az örökséget. De azzal hogy a másiknak fokozatosan az évek alatt segítesz holott még nem vagytok házasok és nem 10-15 éve vannak együtt csak max egy két éve.
Én elég jó emberismerő vagyok. Nekem elejétől kezdve valami nem oké, mert nem őszinte.
Ráadásul képes volt hónapokig hazudni és megjátszani magát az előző áldozatával is mikor még vele volt kapcsolatban és együtt is éltek, őt is hasonlóan lehúzta csak ott nem volt sok pénz, ott más módon nyerészkedett. Ezt egy kis ideje tudom és abszolút kerek így már a történet.
Csak sajnos ő mindenre ad magyarázatot. A másik fél volt a hibás, ő csak egy áldozat.
Most azt mondja hogy halálosan szerelmes a jelenlegi kapcsolatban és hogy előtte nem volt az. És hogy ez az igazi neki..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!