Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak ! Ti bujos tipusok vagytok? Olelgetitek a parotokat?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 18:22
2/10 anonim válasza:
En igen, de van amelyik ferfi nem ilyen vagy ritkan igenyli.
4/10 anonim válasza:
Általában ez teljesen magától adódik minden kapcsolatban. Persze nyilvan van itt is 1-2 kivétel.
5/10 anonim válasza:
Mikor volt párom,ölelgettem,csókoltam,bújtam...
Majd ha lesz megint,akkor ismét így teszek,nekem ez alap egy kapcsolatban.
De mivel meleg férfi vagyok, így nehéz társat találni :/
6/10 anonim válasza:
En no vagyok vagy az a a baj h tulsagosan sok torodest igenylek vagy az h az eddiggi parjaim nem szerettek es emiatt nem adtak sok torodest, sajna nem tudom megallapitani
7/10 anonim válasza:
Én igen, de szerintem ez azért van, mert szinte soha senkitől nem kaptam igazán vagy tartósan szeretetett.
8/10 anonim válasza:
Én nagyon bújós vagyok. Számomra a kapcsolat erről szól, hogy egymásnak így fejezzük ki, hogy összetartozunk, és hogy figyelünk egymás rezdüléseire is.
De én azt tapasztalom, hogy nagyon kevés az igazán társcentrikus nő. Az, hogy valaki bújós, még lehet full egyoldalú dolog. És sokszor minden más sokkal fontosabb, mint maga a társ.
9/10 anonim válasza:
Párom, (35F) extrém bújós :D (pedig volt pár bújós férfival dolgom, de ő külön kategória)
Ez pedig egy hatalmas piros pont neki, mert én is ilyen vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!